Anamaria Prodan a vorbit despre nunta de cristal din 1 iunie. Atunci s-a declanșat scandalul cu Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit despre nunta de cristal din 1 iunie. Atunci s-a declanșat scandalul cu Reghecampf
Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se spune că a pornit cu două luni în urmă de la Gigi Becali. Și totuși, pe 1 iunie, de Ziua Copilului, impresara și antrenorul au făcut nunta de cristal, marcând 15 ani de căsnicie.

În anturajul lui Gigi Becali s-ar fi vorbit despre căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Zvonurile acestea au apărut după o ceartă imensă cu impresarii Giovani și Victor Becali, care i-au suflat de sub contract un fotbalist impresariat de Anamaria.

Atunci, cei doi beligeranți – Gigi Becali și Prodanca – și-au aruncat în presă tot felul de acuze și jigniri. Omul de afaceri se spune că a susținut în anturajul său că soții Reghecampf s-ar fi despărțit de multă vreme, dar continuă să pozeze în familia perfectă deoarece ar avea un motiv întemeiat. Averea pe care au strâns-o amândoi este colosală și nu vor să ajungă în ipostaza de a o împărți.

Becali a fost primul care a aruncat pe piață informația că Reghe ar avea o amantă de mai mulți ani. Însă, Anamaria a parat cu o replică: „Eu unde am fost în acești 5-8 ani”, lăsând să se înțeleagă că ar fi simțit dacă în viața soțului ei ar fi existat altcineva și ar fi luat măsuri.

Ce s-a întâmplat la nunta de cristal, unde ambii păreau fericiți

Anamaria și Laurențiu Reghecampf au ales pentru evenimentul special din 1 iunie niște ținute pe măsură. Anamaria a purtat o rochie neagră cu pietre prețioase, care i-a scos în evidență trupul bine sculptat, la care a asortat un buchet de bujori albi. Spectaculos a arătat și Reghe, care a purtat un costum superb.

Lângă cei doi miri au stat, în biserica din Snagov, copiii lor: una din fetele Aneimaria din prima căsătorie, băiatul lui Reghe din prima căsătorie și băiatul lor, Laurențiu jr., născut în 2008.

Mesaj emoționant pentru Reghe

Anamaria i-a trimis un mesaj de suflet iubitului său soț chiar în ziua nunții de cristal. „15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață”, a spus vedeta pe Instagram.

Anamaria Prodan spune că la nunta de cristal ceva a ieșit rău

„Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii!”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune tv.

Ea lasă se se înțeleagă că o persoană a apărut la ceremonia lor de la Biserica Snagov și nu avea ce să caute acolo. Cu siguranță era un bărbat dacă s-a supărat Reghe atât de tare.

Impresara nu divorțează, iar soțul a glumit – e noua variantă

Din toate intervențiile pe care le-a avut în spațiul public, reiese clar că Anamaria Prodan n-are de gând să divorțeze, ba chiar pare că, dacă e ceva serios la mijloc, îl va face și pe soț să se răzgândească.

„Noi suntem un cuplu unic în lume. Manager și antrenor, amândoi la nivel internațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice (…) Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez, e OK? În rest, voi îl știți pe Laur că vorbește vreodată? Întrebați-l pe el. Acum e plecat din țară, dar când se va întoarce, îl puteți întreba.

Poate că a zis el așa, ca să scape de persoana cu care vorbea, ‘da, mă, da, divorțez! Dar, eu nu vorbesc cu Laurențiu așa ceva. Laur poate să facă ce vrea, să vorbească orice.

(…) Eu nu exclud niciodată nimic, dar în momentul ăsta, familia Prodan Reghecampf e prea puternică ca să facă jocurile altora. Și dacă familia asta divorțează, tot împreună o să fim și tot puternici o sa fim„, a spus cea mai bogată impresară din România despre episodul divorțului.

Cătălin Moroșanu a primit o palmă grea. „Totul în viață se întâmplă cu un scop”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp