Anamaria Prodan, diabolica! S-a asigurat că la botezul fiului Corinei Caciuc toată lumea va vorbi despre ea

Anamaria Prodan, diabolica! S-a asigurat că la botezul fiului Corinei Caciuc toată lumea va vorbi despre ea
25 septembrie a fost o zi specială pentru Laurențiu Reghecampf, care și-a creștinat cel de-al treilea băiat. La ce au fost atenți invitații.

Îmbrăcați la patru ace, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au încercat să uite de toate problemele și să se bucure de evenimentul special.

Anamaria Prodan, diabolica! S-a asigurat că la botezul fiului Corinei Caciuc toată lumea va vorbi despre ea

După doar 48 de ore de când s-a bătut în drum cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a tras adânc aer în piept și s-a prezentat ca scos din cutie la botezul lui Liam, fiul său și al Corinei Caciuc. Antrenorul și-a luat toate măsurile de precauție ca la Clubul Diplomaților, unde a avut loc petrecerea, să nu-și facă apariția Anamaria Prodan, așa că bodyguarzii au stat cu ochii în patru. Și orice invitat a intrat în locație după ce a fost bifat de pe lista aprobată de antrenor.

Chiar și așa, tot impresara a fost în centrul atenției, dată fiind vânătaia de la ochi pe care Reghecampf a încercat să o mascheze sub o pereche de ochelari. Petrecăreții n-au trecut cu vederea un asemenea lucru, așa că n-au contenit să-și dea coate privindu-l pe proaspătul tătic. Un cadou din partea fostei soții, pe care fostul antrenor al Craiovei nu-l va uita niciodată. Cu atât mai mult cu cât e evident în toate pozele de la marele eveniment.

Corina Caciuc și-a asortat ținuta cu vânătaia iubitului

Și tot de „frica” Anamariei Prodan, Reghecampf a schimbat biserica pe ultima sută de metri, zăpăcindu-i pe primii invitați care-l așteptau în fața sfântului lăcaș, alături de o mulțime de jurnaliști. La capitolul îmbrăcăminte, Corina Caciuc și-a asortat superba salopetă de culoare mov, care i-a venit perfect, tot cu vânătaia de la ochi a iubitului.

Și ca să fie tacâmul complet, Anamaria Prodan s-a făcut că a uitat de scandal, bătaie și vânătaie și a trimis și un mesaj pe rețelele de socializare pentru micuțul Liam. S-a asigurat că nimeni n-o s-o uite niciodată.

„Avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp”

„Noi familia Prodan îi urăm celui mic, Liam, viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Sursă foto: instagram