Anamaria Prodan l-a îngenuncheat pe Reghecampf definitiv. Bebeto e în culmea fericirii

Anamaria Prodan l-a îngenuncheat pe Reghecampf definitiv. Bebeto e în culmea fericirii
Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf de anul trecut a uimit o țară întreagă, iar reprezentanții Protecției Copilului au analizat situația.

După ce Bebeto a asistat la cearta și bătaia dintre mami și tati, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov a deschis o anchetă legată de situația copilului. Cel mic a fost vizitat acasă, dar a avut parte și de consiliere psihologică.

Nu au fost identificați factori de risc iminent asupra integrității sale fizice

După mai mult de trei luni, a venit și răspunsul mult așteptat de Anamaria Prodan: totul e în favoarea afaceristei. ”În urma evaluării situației minorului în cauză, nu au fost identificați factori de risc iminent asupra integrității sale fizice.

În ceea ce privește expunerea minorului în mediul public/mass-media, considerăm că orice copil necesită, pentru buna sa dezvoltare, un mediu securizant, iar prezentarea detaliilor de natură personală pot afecta grav și iremediabil dezvoltarea acestuia”.

”Dacă ne-am întâlni, probabil l-aș ignora”

Tot anul trecut, Bebeto a vorbit și despre viața pe care o trăiește de când tatăl său a plecat de acasă. ”Am o viață normală. Nu mă simt o vedetă și fac ceea ce face un copil normal. De când a plecat de acasă, tata nu a mai dat niciun semn de viață.

Nici nu m-a mai contact! Nici eu pe el! Dacă ne-am întâlni, probabil l-aș ignora”, a spus atunci fiul Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Ce pensie alimentară trebuie să plătească lunar antreorul

Aantrenor în Azerbaidjan, la Neftci Baku, Laurențiu Reghecampf va trebui să-i plătească lunar lui Bebeto o pensie alimentară de 1600 de euro. Pe de altă parte însă, Anamaria Prodan s-a lepădat definitiv de antrenor. Afacerista și-a găsit liniștea în brațele unui om de afaceri din Dubai, pe care l-a prezentat recent și copiilor.

“Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie”

”Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele”, declara recent Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Recomandarile noastre