Anamaria Prodan s-a transformat total! Până și Corina Caciuc, mai tânără cu 20 de ani, și-ar dori așa o talie

Anamaria Prodan s-a transformat total! Până și Corina Caciuc, mai tânără cu 20 de ani, și-ar dori așa o talie
Mai sunt doar două zile și Anamaria Prodan va schimba prefixul. Vedeta arată mai bine ca niciodată, dar a slăbit foarte mult.

Problemele din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra impresarei Anamaria Prodan, care pare schimbată din toate punctele de vedere.

Anamaria Prodan i-a uimit pe toți

Cu puțin timp în urmă, Anamaria Prodan a postat o fotografie în care apare îmbrăcată sumar, într-un costum negru de plasă. Vedeta arată spectaculos la cei 50 de ani pe care-i va împlini pe 17 decembrie, dacă imaginea e una recentă.

Fanii au sărit cu zeci de mesaje, i-au transmis felicitări pentru aniversare și au felicitat-o pentru cât de puternică este.

Afacerista dă petrecere cu 300 de persoane

Pentru ziua de sâmbătă, Anamaria Prodan a anunța că va face petrecere mare, cu lăutari, așa cum îi stă bine oricărui român. Și le promite prietenilor că le va cânta, așa cum face la fiecare paranghelie.

Ea va fi ajutată de prietenul său, Codrin Ștefănescu, care i-a fost și iubit în trecut. „De foarte mulți ani nu mi-am mai făcut ziua pentru că nu eram fericită. Cele din ultimii ani și mai ales penultima zi de naștere au fost total nefericite. Nu mai voiam să fac nimic.

„Facem cea mai mare petrecere. Acum ne uitam pe hârtie și erau 300 și ceva de persoane”

Acum, la 50 de ani… stăteam de vorbă cu Codrin Ștefănescu, care îmi este prieten de o viață. Am crescut împreună noi. El este născut pe 20 decembrie, eu pe 17. I-am zis:

„Anul ăsta ne facem ziua împreună!’. Facem cea mai mare petrecere. Acum ne uitam pe hârtie și erau 300 și ceva de persoane. Facem jumătate – jumătate persoanele. Și ne tot uităm, crește lista.

Va fi cu lăutari, păi sunt româncă. Lăutari, muzică lăutărească, manele, de toate. Am zis că facem un spectacol adevărat de muzică românească. Eu cânt la toate petrecerile!”, a declarat Anamaria Prodan la podcastul “Tare de tot”.

Recomandarile noastre