Anamaria Prodan sare la părintele Calistrat. „Acest preot nu este departe de iad. Preoții cu har stau în chilii, se roagă…”

Anamaria Prodan sare la părintele Calistrat. „Acest preot nu este departe de iad. Preoții cu har stau în chilii, se roagă…”
Anamariei Prodan nu i-a căzut deloc bine cum s-a implicat în scandalul dintre ea și Reghecampf unul dintre cei mai respectați preoți din România, părintele Calistrat.

Anamaria Prodan a luat foc după ce a auzit ce a spus părintele Calistrat despre ea, după scandalul de vinerea trecută.

Anamaria Prodan sare în capul părintelui Calistrat. „Acest preot la cum vorbește, nu este departe de iad.  Preoții cu har stau în chilii, se roagă…”

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf s-a supărat îngrozitor după ce preotul a avut câteva comentarii privind bătaia dintre afaceristă și antrenor. Vedeta l-a taxat imediat pe cunoscutul duhovnic, mai mult, a lovit și în ceilalți slujitori ai Domnului, pe care i-a acuzat că se ocupă de lucruri murdare, în loc să aibă grijă de copii și femei.

„În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin altar, fac s*x cu minorii, ne dau lecții de educație”

„Rușine Bisericii Ortodoxe Române că permite unor asemenea preoți să vorbească în asemenea hal. Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia. Aacest preot vede imaginile, comentează și instigă. Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți?

În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin altar, fac s*x cu minorii, ne dau lectii de educatie. Preotii care apar la TV si vor publicitate își doresc să lucreze în TV monden, nu în biserică. Acest preot la cum vorbește, nu este departe de iad.  Preoții cu har stau în chilii, se roagă, nu fac monolog la tv pe subiecte mondene”, a ținut să spună Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram.

Cu ce a deranjat-o părintele Calistrat

Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos „Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos” Părintele Calistrat a spus câteva cuvinte despre Anamaria după ce a privit momentele în care ea și Reghecampf și-au cărat pumni și i-a dat un sfat vedetei.

”Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos”, au fost cuvintele părintelui Calistrat.