Anamaria Prodan, scene dramatice. A plâns cu disperare și s-a rugat

Anamaria Prodan, scene dramatice. A plâns cu disperare și s-a rugat
E o zi dificilă pentru Anamaria Prodan. A plâns cu lacrimi amare, iar asta nu are legătură cu divorțul ei de Reghecampf.

Anamaria Prodan a vizitat mormântul mamei ei, cântăreața Ionela Prodan. Au trecut patru ani de când aceasta din urmă a urcat la cer. Fiica i-a făcut o slujbă și a împărțit pachete. Impresara a venit dis de dimineață la mormântul mamei sale, acolo unde i-a organizat parastasul.

„Ea e mereu lângă mine, nu simt că nu mai este. E acolo și va fi toată viața cât trăiesc eu și când mă duc o să fiu lângă ea. Asta e singura dramă, probabil că dacă trăia lucrurile erau mai simple. Întotdeuna lucrurile sunt mai simple când ai părinții lângă tine. Încet, încet o să îndeplinesc tot ceea ce voia.

A mai rămas de făcut un restaurant, dar unul așa frumos, domnesc cum spunea ea. A mai rămas de făcut vinul ei, le fac încet, încet. Eu sunt cumva copia ei fidelă, unu la unu. Mi-a fost foarte greu pentru că în toată perioada asta, din miile de prieteni, eu mai am cinci maxim, cu ei o să rămân toată viața”, a spus Anamaria Prodan la mormântul mamei sale, conform Spynews.ro.

Anamaria Prodan are o singură dramă în viață: moartea mamei

Anamaria Prodan mărturisește că moartea mamei sale e singura ei dramă. Dacă Ionela Prodan ar fi trăit, lucrurile ar fi fost mult mai simple, inclusiv în această perioadă în care traversează al doilea divorț. Anamaria Prodan a fost însoțită la parastasul mamei sale de fostul partener al Ionelei Prodan, dar și frații regretatei cântărețe.

Așa cum a povestit și în trecut, Anamaria și mama ei au avut o relație specială. De exemplu, după Revoluție, mama i-a trimis, din America, o decapotabilă albă, precum a lui Ellie din Dallas. Tot mama ei a învățat-o cu bani mulți pe mână.

La parastasul Ionelei Prodan, joi, cei prezenți au văzut altă față a impresarei. Femeia puternică pe care o știți a plâns la mormântul mamei sale.

Sursa foto: pynews.ro