Anamaria Prodan scoate artileria grea. Și-a angajat un avocat celebru

Anamaria Prodan scoate artileria grea. Și-a angajat un avocat celebru
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este o certitudine și, mai mult decât atât, bărbatul se spune că se pregătește să devină tată alături de noua sa parteneră. Viitoarea fostă soție a reacționat dur.

Anamaria Prodan scoate artileria grea în procesul de divorț cu soțul său. Și-a angajat un avocat celebru, același care l-a pus la pământ în procesul de partaj pe Michael Jordan, dar și pe consultantul lui Obama.

Anamaria Prodan a declarat, în exclusivitate pentru ProSport, că nu va mai comenta nimic legat de familia sa și că cei care vor vorbi despre acest subiect vor fi cei doi profesioniști pe care i-a angajat: avocatul Don Schiller și consultantul Dan Shomon. Fiind cetățean american de peste 18 ani, impresara va fi reprezentată la divorț de avocatul Don Schiller, cunoscut pentru faptul că a reprezentat-o pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut starul NBA, Michael Jordan, în 2002.

Acela a rămas cel mai costisitor divorț din lumea sportului, nu mai puțin de 168 de milioane de dolari a plătit Michael Jordan pentru a pune capăt legal căsătoriei cu fosta sa soție și mamă a trei copii.

Anamaria Prodan scoate artileria grea

Celălalt profesionist angajat de Anamaria Prodan este Dan Shomon, fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni!

De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Istoria iubirii și divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Începutul și sfârșitul mustește de suferință. Ultimele noutăți

Anamaria Prodan s-a temperat și, în relația cu fiul ei care e extrem de supărat pe tatăl care părăsește familia pentru a întemeia una nouă, îi amintește acestuia că dincolo de toate, Reghe rămâne „soarele familiei” și că, la un moment dat, va înțelege greșeala pe care o comite acum.

EXCLUSIV. Fiul lui Reghe, în șoc. „Ești mort!” Reacția Anei: „Apără-l!”

Conform dezvăluirilor făcute de Fanatik, se pare că noua iubită a antrenorului, Corina, e însărcinată în luna a treia.

Anamaria Prodan ar fi clar avantajată dacă va divorța în America. Ea și copiii ei au cetățenie americană, în timp ce Laurențiu Reghecampf care este doar cetățean român.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri