Anamaria Prodan se respectă. Vrea să fie „șefa banilor”. Uite unde și-a pus aur, ca să simtă luxul

Anamaria Prodan se respectă. Vrea să fie „șefa banilor”. Uite unde și-a pus aur, ca să simtă luxul
Diva tot divă rămâne. Indiferent câte probleme ar avea, Anamaria Prodan nu-și strică imaginea de divă excentrică plină de bani.

Anamaria Prodan a știut întotdeauna ce a vrut de la viață, spune ea, și rămâne o femeie puternică, mai adaugă tot ea.

Anamaria Prodan se respectă. Bea doar vin cu aur

Umblată prin lumea bună, Anamaria Prodan are doar gusturi alese. Recent, ea le-a spus fanilor că adoră să bea vin. Dar nu orice fel de vin, ci unul cu aur. „Best wine ever ! Făcut parcă pentru mine. Pentru că eu iubesc aurul și vinul pe care-l savurez trebuie să aibă aur în el. Obligatoriu”, a spus Anamaria pe contul său de socializare.

Și-a deschis magazin de băuturi scumpe

Anul acesta, în plin proces de divorț, Anamaria a făcut o investiție serioasă. Sexy impresara a profitat de imaginea ei în plină ascensiune și a lansat un nou business care-i va umple conturile. Este vorba de un magazin de băuturi fine. E foarte adevărat că nu oricine poate cumpăra de aici, pentru că prețurile sunt foarte ridicate.

Iar sticla de whisky cu care fiica Ionelei Prodan se mândrește costă nici mai mult, nici mai puțin, de 150.000 de dolari. Iar afacerista a spus că această băutură o va deschide când se va recăsători.

Eviden, divorțul cu scandal de Reghecampf i-a porpulsat afacerea în ochii tuturor. Nu a fost nevoită să bage nici măcar un șfanț în publicitate, ci a fost nevoie doar de o declarație mai acidă despre antrenorul U Craiova ca toată lumea să îi ia la puricat postările de pe Instagram. Postări în care noua afacere e intens prezentată.

Cine este partenerul de afaceri

În această afacere, Anamaria are și un partener pe măsură. Este vorba de un milionar din America despre care se spune că ar fi cumpărat locuința lui Will Smith, nimeni altul decât Adrian Ghila, care nu exclude să învestească în viitor și în fotbal.

Ce fotografii a primit Anamaria înainte de Crăciun

Laurențiu Reghecampf și amanta, Corina Caciuc, au pozat romantic, într-un pictorial pentru revista Fanatik. Corina este însărcinată cu un băiețel, iar antrenorul promite că din februarie 2022 începe procesul de divorț în instanță.

Cu doar o zi înainte de Crăciun, Anamaria Prodan a avut un alt șoc. Potrivit Spynews, pe conturile impresarei dar și ale copiilor au apărut imagini cu Reghecampf și amanta Corina, pe o plajă de lux din Dubai, din noiembrie anul trecut. Aceste imagini se pare că le-au avut niște români care se distrau tot în Dubai în acel moment. Aceștia i-au explicat impresarei că atunci când a fost văzut cu Corina, Laur i-a spus să stea mai departe de el, un lucru ce a deranjat-o.

Sursă foto: instagram, viva