Anamaria Prodan vine la Craiova, la Reghecampf. Băiatul ei vrea la tata

Anamaria Prodan vine la Craiova, la Reghecampf. Băiatul ei vrea la tata
Lucrurile avansează interesant în familia Reghecampf. Laurențiu se ocupă de meciuri, Anamaria e mamă dedicată și trage tare pentru familie.

Indiferent cât de supărată ar fi pe bărbatul vieții ei, Anamaria Prodan vine la Craiova, la Reghecampf. Și nu vine singură. Jurnaliștii de la Capital au descifrat ultimul mesaj postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram. Ea a luat o decizie drastică, dar a luat-o de dragul celui mai mic dintre copii.

Bebeto locuia în Dubai cu părinții săi. În lumina ultimelor schimbări din viața celor doi adulți, viața puștiului e pe cale să se schimbe radical. În plină controversă legată de relaţia cu Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf, acesta din urmă a luat o decizie radicală legată de fiul lor cel mic. Băiatul, care mergea la şcoală în Dubai, se va muta la Craiova, acolo unde Laurenţiu Reghecampf este antrenor la CSU Craiova. Mai mult, băiatul ar urma să joace fotbal la echipa de juniori a clubului.

Anamaria Prodan vine la Craiova, la Reghecampf

Așa este descifratde capital.ro  anunţul făcut de către Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram. Impresara a postat o fotografie realizată în urmă cu 11 ani, atunci când soțul ei, Laurenţiu Reghecampf, se afla la începutul carierei sale de antrenor. În poză apar tatăl şi fiul pe stadionul din Craiova.Laurenţiu Reghecampf fusese atunci adus la echipă în locul olandezului Mark Wotte. Iar Reghe a reușit să evite retrogradarea în liga a doua.

„Craiova… long time ago (cu mult timp în urmă – n.red.)! Reghe salvase clubul de la retrogradare!!! Reghe Jr făcea pași mici pe terenul de fotbal… Tatăl lui îl susținea! La fel și astăzi… Aceeași echipă, același antrenor… Cu Reghe mic… măricel, susținut de tatăl său să devină mare fotbalist”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de socializare.

Bebeto, puiul mamei

Este de așteptat ca, odată cu mutarea lui Bebeto alături de tatăl său, și Anamaria Prodan să apară tot mai des în peisaj. Indiferent de zvonuri, mama Anamaria Prodan nu-și va lăsa fiul tot timpul departe de ea. O interesează cariera sportivă a copilului, dar nu va putea să stea departe de el. Cei doi sunt foarte legați unul de altul. Bebeto este mereu în preajma mamei sale, după cum știe toată lumea.

Cu siguranță, lucrurile acestea au fost discutate între ea și Laurențiu Reghecampf, indiferent de cum ar fi realația dintre cei doi. Înainte de orice, sunt părinți responsabili. În plus, Laurențiu Reghecampf are o relație excelent asumată și cu cele două fiice ale Aneimaria, dintr-o căsătorie anterioară. Ea a vorbit despre Rebecca şi Sarah recent, când a vrut să sublinieze ce relaţie strânsă există între acestea și Laurențiu Reghecampf.

Anamaria și Laurențiu, părinți responsabili pentru toți copiii lor

„Noi vorbim amândoi cu copiii. Laurențiu a fost în discotecă lângă Rebecca și Sarah când ele își doreau foarte tare să vadă cum e viața aia de acolo. Și eu nu le lăsam. Laur a zis: Eu le iau să le arăt ce înseamnă viața de noapte, prostituție, pești, nenorociri, droguri și absolut tot. Și s-au dus.

Vorbesc de ce se întâmplă noaptea într-un club și le vezi pe toate. Unele stau și fac cu mâna la mașină, poate oprește cineva. Îți spun că Laur le-a explicat fetelor absolut tot. Uite ce înseamnă practic să te vândă cineva la un domn pe oră, cât stai, ce trebuie să faci. E oribil! Este cel mai groaznic lucru de pe pământ din punctul meu de vedere”, a dezvăluit Anamaria Prodan, citată de viva.ro.

Sursa foto: Instagram