Anastasia Soare, „Regina Sprâncenelor”, invitata lui Louis Vuitton la un eveniment exclusivist. FOTO

Anastasia Soare, „Regina Sprâncenelor”, invitata lui Louis Vuitton la un eveniment exclusivist. FOTO
Anastasia Soare, numită și „Regina Sprâncenelor” de la Hollywood, a participat la un eveniment de maximă opulență. Românca stabilită în SUA a avut ocazia să vizioneze cele mai scumpe produse ale celebrei case de creație.

Anastasia Soare nu știa ce o să-i rezerve soarta atunci când a plecat din România, în SUA, în căutarea unei vieți mai bune decât cea pe care o ofereau comuniștii.

Ajunsă pe continentul american, Anastasia Soare s-a angajat la un salon de cartier, cosmeticiană. Cu o idee genială și multă ambiție, Anastasia Soare a inventat machiajul pentru sprâncene și a pornit o linie de produse unice la acel moment: pudre, șabloane și perii special concepute pentru a contura perfect această zonă a feței.

Treptat, românca s-a făcut remarcată și în rândul marilor vedete. A devenit preferata lui Oprah Winfrey și a familiei Kardashian. De asemenea, compania ei „Anastasia Beverly Hills” a ajuns în scurt timp un brand gigant, iar asta a  transformat-o într-o veritabilă milionară.

Anastasia Soare este acum pe lista scurtă a celor invitați la cele mai luxoase și exclusiviste evenimente din lumea showbizului de top.

Zilele trecute, ea a participat la un eveniment de prezentare și lansare a celebrului brand de lux Louis Vuitton. Cu această ocazie, ea a arătat românilor care o urmăresc pe rețelele sociale ce înseamnă apogeul opulenței.

Milionara a admirat gențile de zeci de mii de euro bucata, accesoriile încrustate cu pietre prețioase și a luat cina cu cele mai importante personalități din industria modei. Toate într-un loc constuit și amenajat de la zero de celebrul brand, un loc transformat într-o grădină feerică.