Andreea Antonescu, primele declarații după divorț. Relația dintre ea și fostul soț continuă să fie… atipică

Andreea Antonescu, primele declarații după divorț. Relația dintre ea și fostul soț continuă să fie… atipică
După ani în care au fost doar părinți pentru fetița lor, Sienna, Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial.

Andreea Antonescu i-a spus adio oficial fostului soț. Artista urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Andreea Antonescu, primele declarații după divorț. E liberă ca pasărea cerului

S-au separat acum trei ani dar au semnat recent actele de divorț, însă au rămas în relații bune pentru fiica lor, Sienna.  „Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri. Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt”, a spus Andreea Antonescu pentru Click.

Sienna abia așteaptă să-și cunoască surioara

Nu doar Andreea Antonescu este foarte încântată că va fi mamă a doua oară, ci și Sienna, care numără zilele până când în viața lor va intra surioara. Sienna studiază în America unde locuiește cu tatăl său, iar relația pe care o are cu cântăreața este cu adevărat extraordinară.

„Sienna este foarte încântată, abia așteaptă! Ea s-a rugat la Dumnezeu să fie fetiță, pentru că și-a dorit o surioară! Sienna a ales să facă școala în State și era normal să petrec timp cu ea, mai ales că lipsisem pe toată perioada America Express! Am profitat amândouă la maximum de fiecare secundă, am clădit amintiri frumoase!”, susține Andreea Antonescu.

Anul trecut, Andreea și Sienna au făcut sărbătorile de iarnă în America

Andreea Antonescu au petrecut Crăciunul și Revelionul anul trecut în Statele Unite ale Americii, alături de Traian Spak, care le-a oferit tot ce și-au dorit. „De data asta a zis prezent la această sărbătoare, de Crăciun, de Revelion. Pentru că noi suntem în relații foarte bune și, înainte de orice. Chiar dacă ne-am separat, știm foarte bine care ne este scopul, care ne este planul în continuare. Și anume Sienna, să-i fie bine, ea să fie fericită.

Noi, ca și părinți, pentru că indiferent de orice, acest statut nu ne poate fi luat de nimeni. Facem tot posibilul ca al nostru copil să fie fericit. De Revelion am stat mai mult acasă, adunați cu toții. Am povestit, am cântat, ne-am distrat și am făcut tot ce și-a dorit copilul.

Mai ales că ea a avut și o prietenă foarte bună, ele s-au distrat și noi am stat mai mult după ele, în jurul lor. În noaptea de Revelion am ieșit puțin, după care ne-am întors acasă. Pentru că atmosfera de acasă nu se compară cu nimic”, a spus atunci Andreea Antonescu.

În contrast cu toate divorțurile spumoase și scandaloase puse pe tavă în lumea showbizului, modalitatea în care cei doi foști soți au ales să se separe este de aplaudat și de dat exemplu.

Recomandarile noastre