Andreea Antonescu și-a scos iubitul în lume. Nu se mai ferește

Andreea Antonescu și-a scos iubitul în lume. Nu se mai ferește
Chiar dacă încă nu a divorțat de fostul soț, Andreea Antonescu are dreptul să-și trăiască viața. Acum a apărut cu bărbatul care i-a luat mințile.

Andreea Antonescu e fericită. Bărbatul din viața ei o face să se simtă în al nouălea cer.

Andreea Antonescu și-a scos iubitul în lume. Nu se mai ferește

Potrivit Cancan, Andreea Antonescu are un nou iubit. Cei doi au fost văzuți împreună la petrecerea Elisabetei Vlădescu și nu s-au dezlipit unul de celălalt. Ba chiar s-au sărutat de mama focului. Dovadă că nu se feresc de nimeni și își trăiesc povestea de dragoste.

Încă nu a divorțat de tatăl copilului

Andreea este încă căsătorită cu Traian Spak și acum doi ani a anunțat că va divorța de tatăl copilului său care trăiește de mulți ani în America. Din motive cunoscute doar de ei, separarea în acte nu s-a produs nici acum. Andreea a mai avut o relație cu Ștefan Manolache, cunoscut ca și „prințișorul taxiurilor”. Relația cu acesta nu i-a adus însă nimic bun, așa că cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Din acel moment și până acum cântăreața nu a mai fost văzută cu un bărbat.

Ce relație are cu fetița ei

Fetița Andreei, Siena, e frumoasă ca un înger și cele două au o relație extraordinară. Mai mult, artista a declarat cu ceva timp în urmă că micuța își dorește un frățior sau o surioară.

„Avem tot felul de conversații, purtăm discuții pe aproape toate temele, îmi doresc din inimă să fiu și să rămân cea mai bună prietenă a ei. Mi-ar plăcea să mă țină Dumnezeu atât de lucidă încât să o pot înțelege și mai târziu.

Bineînțeles că, în proporție de 70%, conversațiile sunt legate de școală. Dar recunosc că îmi place să intervin și-n conversațiile video pe care le are cu ale ei colege. Pentru a simți că sunt alături de ea, indiferent de orice. Cred că fiecare părinte își dorește să fie aproape de copil. Iar din acest punct de vedere, nu este nicio diferență. Așa sunt și așa simt”, a mărturisit Andreea Antonescu, potrivit VIVA.

Sursă foto: cancan, instagram, wowbiz