Andreea Bălan a fost bătută de soțul George Burcea?

Andreea Bălan a fost bătută de soțul George Burcea?
O nouă melodie, lansată pe Youtube miercuri, 5 august, aruncă o lumină întunecată asupra relației dintre Andreea Bălan și (încă) soțul său, actorul George Burcea. Melodia se numește „Nu mai doare”.

În prima zi de vizualizare pe canalul Youtube, melodia a înregistrat peste 180.000 de accesări. Artista a abordat un alt stil decât ne-a obișnuit în ultimii ani, care cu siguranță va prinde la public.

Versurile, dar și unele gesturi din videoclip te face să te întrebi dacă mesajul transmis nu este cumva desprins din realitatea vieții cântăreței. „Poți să dai, poți să dai cât de tare/Tot ce vine de la tine numai doare”, spune refrenul cântecului, iar mișcările dansului sugerează pumni dați într-o luptă. Firesc, ascultând melodia și știind povestea despărțirii dintre tineri soți, întrebarea se strecoară singură: Andreea Bălan a fost bătută de George Burcea în timpul căsniciei?

După ce și-a deschis inima, melodia și videoclipul „Nu mai doare” par transpunerea în versuri a etapelor prin care un om trece atunci când suferința își face loc în viața sa.

„Întotdeauna mi-am dorit să ies din zona de confort și să încerc să mă autodepășesc, să trec peste orice obstacol, să fac lucruri deosebite și să surprind. «Nu mai doare» reprezintă un alter ego, o parte din mine care se simte mai puternică după experiențele avute și pregătită să meargă mai departe. Mi-a plăcut mult viziunea Roxanei Paulică și a lui Vlad Roșca și modul în care au știut să pună în valoare acea latură. Mi-am propus ca împreună cu ei să conturez o poveste emoțională, pe care să o prezint prin muzică. Piese precum «Inimă de fier» și «Am crezut în basme» reprezintă pașii către vindecare și fericire și cu siguranță vor urma și alte povești”,  mărturisește artista.

În urmă cu câteva luni, Andreea a lansat  „Inimă de fier” și „Am crezut în basme”, single-uri ce au la bază experiențele personale ale artistei din ultimul timp, adresate oamenilor care trec sau au trecut prin încercările mai puțin plăcute ale vieții.

Odată cu apariția single-ului „Paradis”, artista alături de Petrișor, dansatoarele și band-ul ei, au lucrat la un concept inedit de show, magic, plin de culoare, emoții și iubire. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpune publicul într-o lume plină de visare, cu majorete colorate, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase.

Conceptul pentru videoclipul „Nu mai doare” este creat de Roxana Paulică și Vlad Roșca, care au dorit să dezvăluie o altă latură a Andreei. Că artista s-a ridicat din propria cenușă și acum își croiește alt drum, mai puternică decât oricând. Versurile sunt compuse de către Ionuț (Papu) Bacula și Vlad Manolache. Casa de producție este Cat Music.

Primele reacții ale fanilor

Imediat după apariția videoclipului pe youtube, fanii s-au repezit să-l vadă și să asculte noua piesă. În 12-14 ore erau deja aproape 200.000 care vizionaseră. Mulți dintre ei și-au exprimat și opiniile. Le redăm pe primele:

Andrei Efteni

Nu credeam ca va fi asa o schimbare, sau mai bine spus, o reintoarcere catre stilul pop-rock, caracteristic Andreea Balan 2004 😁😁😍 Super faina! Imi place!!!!! Andreea Balan e una dintre artistele mele preferate si cred eu, un model pentru multi artisti de la noi, inclusiv pentru mine. Ce imi place la ea este simplitatea, independenta si cum încearcă ea sa invete de toate,

facand de toate 🥳😍 Cu ceva timp in urma am facut un cover la pian pentru melodia „Rece”. La ceva zile dupa, Andreea l-a distribuit pe facebook. Am fost uimit si placut surprins, si bineînțeles, recunoscator. De atunci Andreea m-a castigat!!! 😁

Potra Ioanina

Îmi aduce aminte de stilul de la piesa „Evadez” sau „Oops eroare” Superbăă melodia, felicitări! ♥️♥️🤗

Teodora Catalina

Este superba melodia! Felicitari Andreea!Esti o artista completa, talentata, frumoasa. Intr-un cuvant MAGNIFICĂ! I love you!❤❤❤

Superba piesă,fii puternică pt fetele rele si nu mai scoate piese care sa-ti aduca aminte de trecut,nu se merita,George Burcea e un ratat,a vrut doar să fie cunoscut

Maria Acum 16 ore

Mi-am adus aminte de adolescenta urmarind acest clip, cand te ascultam cantand „Evadez”, „Ooops, eroare”. Abia asteptam sa ascult noua ta melodie si sa vad clipul.