Andreea Bălan a trecut la nivelul superior. Nu știe cât poartă fiica ei la picior, dar face reclamă pe față

Andreea Bălan a trecut la nivelul superior. Nu știe cât poartă fiica ei la picior, dar face reclamă pe față
Iată ce înseamnă să fii vedetă adevărată. În timp ce alte colege influencere vând haine online, și le promovează de acasă, ea face publicitate direct magazinului din care cumpără, din magazin. Filmează fără probleme acolo unde niciun ziarist nu poate face o simplă poză fără aprobare de la șeful de magazin sau chiar de  la conducerea mall-ului.

Andreea Bălan a trecut la un nivel superior. Ea face reclamă direct din magazin. Și-a dus fetițele la mall, ca să nu se plictisească acasă. Le-a dus la cumpărături de Crăciun, o ocazie perfectă să mai facă reclamă unui anume brand.

Plecarea de acasă e o adevărată provocare. „Am probat șapte paltoane, 10 bluze, cinci sarafane și mergem! De fapt nu am probat chiar atâtea, dar am probat câteva. Mergem să căutăm încălțăminte, să ne pregătim de iarnă, căci vine frigul”, mărturisește Andreea Bălan.

Și-au început periplul într-un magazin de haine și încălțăminte pentru cei mici. Aici, dilemă mare, ghetuțele nu vor să intre în picioarele Clarei. Andreea nu știe cât poartă fetița ei? cele măsura 5 nu încap. Să fie nevoie de mărimea 10? Asta se întreabă mămica. „Ne îmbrăcăm în mare parte de aici, și , de fiecare dată când vine o colecție nouă, suntem primele. Hăinuțele sunt foarte frumoase și de calitate și ne plac foarte mult.

Găsiți foarte multe cadouri și foarte multe reduceri, (…), pentru bebeluși, pentru copilași, pentru părinți mai slabi, așa ca mine”, a mai completat Andreea Bălan.  Cântăreața, care a ieșit al cumpărături în fustă scurtă și pe tocuri înalte ține să se laude cu noua ei siluetă tot mai subțire.

Andreea e într-o permanentă sesiune de cumpărături pentru Crăciun. Mămica însă se pare că nu știe ce mărime poartă la ghetuțe fiica ei cea mică, drept pentru care o chinuie puțin pe aceasta cu probatul. Și ne mai spune că abia așteaptă sărbătoarea de Crăciun de la grădiniță. Pesemne va fi organizat ceva online, pe Zoom sau prin intermediul altei platforme, căci fizic nu prea știm să fie posibil,

Când se lansează noua piesă Andre

Săptămâna viitoare, Andreea Bălan va împodobi deja bradul cu fetițele ei. Ea le-a întrebat dacă vor să vină Moș Crăciun și ce își doresc să primească. Ela vrea un hipopotam de jucărie și plastilină cu forme.

În video-ul Andreei este timp îndelungat alocat prezentării magazinului la care i se face reclamă. Finalul e tot publicitar dar subiectul e altul: trupa Andre. Din întâmplare, în mall apare Andreea Antonescu, iar cele două Andre nu pot rata momentul și mulțumesc fanilor pentru încredere și susținere.

De la regruparea formației au așteptat așa mult până să lanseze o nouă piesă pentru că au căutat una cu adevărat specială. Din 10 au ales-o pe aceasta, „Nostalgii”. Piesa se va lansa luni, de Sfântul Andrei, când ambele artiste își celebrează onomastica.

Sursa foto: YouTube, Instagram

Se adâncește misterul monoliților. Cel din Utah „extras” peste noapte. Cel din România e încă în picioare