Andreea Bălan, cu fața plină de sânge. A avut nevoie de intervenție chirurgicală

Andreea Bălan, cu fața plină de sânge. A avut nevoie de intervenție chirurgicală
De ani buni, Andreea Bălan face coregrafii spectaculoase, dar niciodată nu s-a întâmplat vreun eveniment neplăcut.

A treia zi de Paște nu a fost deloc plăcută pentru Andreea Bălan. Totodată… Se putea întâmpla și mai rău. Iată ce s-a întâmplat!

Andreea Bălan, cu fața plină de sânge. A demonstrat că nu e chiar pricepută la toate

Recent, Andreea Bălan a plecat la o plimbare scurtă cu fetele sale. Vedeta și-a pus rolele în picioare, dar a fost nevoie de un singur moment de neatenție și totul s-a dat peste cap. Blonda a făcut o mișcare greșită și a căzut cu fața de bordură, lovindu-se foarte tare. Pentru că sângele nu se mai oprea, a fost nevoie de intervenția medicilor ca să-i coasă buza. Din nefericire, va rămâne cu o cicatrice pentru multă vreme.

„Oftica mare e, că am căzut așa simplu în față casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață”

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe față mea (la propriu). La trei minute după ce am făcut această poză veselă am pupat bordura la propriu. Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt mai dureroase. Rămâi lipit de asfalt, nu aluneci. Am avut nevoie de cusături în urgență, iar doctorul Zamfirescu mi-a cusut buza de sus.

Oftica mare e, că am căzut așa simplu în față casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață. În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerina și zbor iar.

Noroc că am filmări la Te cunosc de undeva săptămâna viitoare și până atunci îmi trece. Vă iubesc pe toți”, a scris cântăreața pe contul de socializare la o fotografie cu fetele sale.

Sursă foto: instagram