Andreea Bălan e cea mai fericită când se ține de promisiune. Imaginile vorbesc de la sine

Andreea Bălan e cea mai fericită când se ține de promisiune. Imaginile vorbesc de la sine
Recent întoarsă din America, Andreea Bălan pare mai fericită ca niciodată, chiar dacă, aparent, nu e niciun bărbat în viața ei. Are timp să se focuseze pe fiicele ei și ale lui George Burcea.

„Cele mai fericiteeee 👩‍👧‍👧❤️🤗🙏 Abia așteptam să ne bălăcim. Le-am promis de când am plecat în America Express că revin și mergem la maree”, a notat Andreea Bălan pe rețelele sociale. de câteva zile vedeta a ajuns la mare,  alături de fiicele ei. Ele se află într-un resort special echipat pentru distracția copiilor, în Bulgaria, la Nessebar.

După ce a umplut internetul cu imagini în care și-a fotografiat sau filmat fiicele, luni, Andreea Bălan și-a bucurat fanii cu noi fotografii în care se prezintă în costum de baie.

Andreea Bălan este fericită și arată senzațional în costum de baie

Toată lumea poate aprecia corpul ei bine lucrat, care, chiar dacă par a se fi așezat câteva kilograme în plus, arată fabulos. Dacă s-ar face un concurs de frumusețe maternă, jumătatea blondă a trupei Andre ar câștiga, categoric, detașat, sunt de părere internauții. „E atât de bine să mă relaxez, să fiu liniștită și să nu am nimic de făcut.

După super – aventurile și adrenalina din @america.express_romania, în sfârșit mă regăsesc,  iar timpul petrecut cu familia mea este neprețuit”, dezvăluie artista.

Blonda de la Andre nu are niciun iubit momentan

Deși părea că are un nou iubit, vara aceasta o surprinde pe Andreea Bălan din nou singură. După despărțirea de George Burcea, vedeta blondă pare să nu aibă așa mult noroc în dragoste. Povestea cu Tiberiu Argint, fratele celebrei vedete de la TVR Sorana Argint Ionescu, deși părea să îi ducă pe cei doi în poziția de a forma un cuplu stabil, s-a destrămat la fel de brusc cum a început.

Practic, Andreea Bălan dă dovadă de discreție maximă când vine vorba de relațiile ei, astfel că nimeni nu știe cum a început povestea și nici care au fost motivele reale pentru care aceasta s-a destrămat, acum câteva luni. În mai, vedeta a fost surprinsă în mașină cu un bărbat, părând în relații foarte apropiate, însă, de atunci, acesta nu a mai apărut în perisaj. Ceea ce se vede însă e  faptul că este o mamă dedicată și atentă, preocupată exclusiv să le ofere o viață bună celor două fetițe ale sale.

Sursa foto: Facebook, Instagram