Cu toate că nu s-au afișat împreună în fotografii, au găsit diferite modalități de a se „posta” în oglindă. Andreea Bălan a distribuit pe Instagramul său o fotografie din Lisabona, cu vedere la mare, iar Tiberiu Argint s-a fotografiat exact în același loc și a încărcat și el imaginea pe platforma de socializare.

Fanii celor doi au fost în extaz și s-au bucurat să vadă că Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt mai uniți pe zi ce trece și continuă să-și trăiască povestea de iubire cu oarecare discreție.

Prima relație a Andreei Bălan

Inițial, despre Andreea Bălan s-a crezut că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 15 ani, atunci când a trăit o poveste de dragoste cu Ionuţ Manea, partenerul ei de dans din videoclipul piesei „Moşule ce tânăr eşti”. Ulterior, artista a oferit lămuriri cu privire la acest subiect incomod.

„Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi îndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atât”, a declarat despre acest episod Andreea Bălan, într-un interviu mai vechi.

În momentul de față, și soțul ei, George Burcea, de care încă nu a divorțat, se află prins într-o poveste de dragoste cu Viviana, partenara lui din emisiunea-concurs Ferma, de la Pro Tv. Procesul de divorț este însă pornit și e doar o chestiune de timp până ce căsătoria dintre Andreea i George va fi desfăcută.

Meserie grea! Un polițist a fost omorât de un cocoș de luptă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri