Andreea Bălan este de 3 ori femeie. Detaliul neștiut din casa cântăreței

Andreea Bălan este de 3 ori femeie. Detaliul neștiut din casa cântăreței
Video-urile pe care Andreea Bălan le pune pe rețelele de socializare cu cele două fiice ale sale fac deliciul fanilor. Însă un detaliu a ieșit la iveală în două dintre filmări. Cum este Andreea Bălan de 3 ori femeie.

Andreea Bălan are două fiice minunate de care se ocupă constant. Cele două micuțe, al căror tată este George Burcea, o au pe mama lor alături de ele întotdeauna, chiar și atunci ea de fapt nu este fizic în cameră. Ela și Clara sunt deja mărișoare. Prima merge la grădiniță, iar Clara, mezina, va începe și ea grădinița, anul acesta, în câteva luni.

Cântăreața recunoaște că nu este o mamă dură, însă există momente în care micuțele plâng și atunci trebuie să fie fermă.

”Eu am metodele mele: pupici!!! Nu sunt o mamă dură. Dar sunt momente în care amândouă plâng și atunci trebuie să fiu un pic mai fermă. Mi-am dorit întotdeauna să am doi copii și să aibă diferență mică de vârstă, ca să poată să crească împreună”, susține Andreea Bălan.

Andreea Bălan, de 3 ori femeie. Mereu cu ochii pe Ela și Clara 

Andreea Bălan de 3 ori femeie
Sursa foto: Colaj Instagram

În câteva video-uri care le înfățișa pe cele două fiice ale cântăreței, Ela și Clara, un detaliu a ieșit la iveală. Imaginile le dezvăluie pe cele două jucându-se pe canapeaua din sufrageria casei vedetei, în timp ce se joacă. Bineînteles, Andreea este cu ochii pe ele și le filmează. Însă în afară de forma fizică, în spatele fetițelor tronează la loc de cinste, un tablou mare cu cântăreața. 

Lucrurile nu se opresc aici, căci la un moment dat Clara și mama ei se mută în altă cameră, probabil unul dintre dormitoare. Acolo se poate observa al doilea tablou cu cântăreața, atent realizat.

Se vede clar că Andreea Bălan este prezentă în fiecare colț al casei, chiar și atunci cand nu este fizic. Iar acesta nu poate să fie decât un lucru bun, căci eventualii musafiri o pot vedea pe vedetă oriunde întorc privarea. 

Alexandra Stan, relație cu un alt concurent de la Survivor România, ținută secret

Recomandarile noastre