Andreea Bălan nu mai vrea bărbați în viața ei. Ce se întâmplă cu vedeta

Andreea Bălan nu mai vrea bărbați în viața ei. Ce se întâmplă cu vedeta
Anul acesta, Sărbătorile nu vor mai fi la fel pentru Andreea Bălan. Vedeta suferă enorm din dragoste.

N-a avut noroc la bărbați și acest lucru o macină pe Andreea Bălan. Unde greșește blonda?

Andreea Bălan nu mai vrea bărbați în viața ei. Ce se întâmplă cu vedeta

Despărțirea de Tiberiu Argint i-a provocat Andreei Bălan o mare durere. După o relație lungă cu Keo, apoi o căsătorie care nu i-a adus nimic bun – cu George Burcea, aceasta și-a încercat norocul cu tânărul afacerist Tiberiu Argint. Deși totul părea doar lapte și miere între ei, nici de data artista n-a tras lozul cel mare, pentru că și-au spus adio.

În această situație, surse spun că Andreea Bălan e tristă și neconsolată de nimeni și, cel puțin pentru moment, nu mai vrea să audă de nici un pretendent. Preferă să-și canalizeze toată energia pe fetițele sale și carieră. Și, ca să facă situația mai suportabilă, Andreea face tot felul de filme pe Instagram, în care își arată ținutele scumpe și talentul stilistic.

Ce colaborare a început cu Adelina Pestrițu

Pe de altă parte, Andreea a început o colaborare cu Adelina Pestrițu. În cadrul seriei  „Moda bunelor maniere”, bruneta a invitat-o pe cântăreață și le-a arătat fanilor cum trebuie să se comporte o persoană în vizită sau atunci când poartă o conversație.

„Acest video face parte dintr-o serie de Reels, în care vom învața împreună, lucruri elementare despre cum să adoptăm un comportament potrivit în societate. Pe unele le cunoaștem deja, însă pe altele le vom descoperi, tot împreună, pe parcursul acestor episoade, sper eu folositoare și de implementat într-o societate cât mai civilizată”, a afirmat Adelina.

Fanii le-au felicitat pe cele două dive

Reacția fanilor a fost una foarte bună, filmul fiind apreciat de prietenii din online, care au avut doar cuvinte de laudă. „Sunteti preferatele mele și îmi doream mult să vă văd împreună”, „Super atitudine! Super doamne!”, „Ce apariție frumoasa”, „Asta da atitudine de învingător. Sunteți foarte sexy împreună, dar și separat”, „Ce frumoase sunteți, două dive minunate”, au spus câțiva internauți.

Sursă foto: instagram