Andreea Bălan, sărut  pasional în public. De ce nu se mai ascunde

Andreea Bălan, sărut  pasional în public. De ce nu se mai ascunde
Imagini incendiare cu Andreea Bălan au fost surprinse. Blondina care recent s-a externat din spital pare mai hotărâtă ca niciodată să îl facă fericit pe iubitul ei și nu se mai ascunde. Acesta îi conduce mașina și, mai mult decât atât, are parte de tratament special și pasional din partea ei.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” pare că și-a revenit miraculos după ultimele probleme medicale grave cu care s-a confruntat și care au ținut-o în spital zile în șir. Zilele acestea vedem o Andreea Bălan mai activă ca niciodată și implicată total în noua relație. Paparazzi Cancan a surprins primele imagini cu „jumătatea” trupei Andre după externare.

Tiberiu Argint – iubit extrem de grijuliu

Andreea Bălan a avut parte de cel mai bun tratament, iar, după câteva zile petrecute la cel mai performant spital privat din România, artista continua să aibă parte de atenție, tandrețe și tratament special alături de cei dragi, mai ales alături de cel drag. Tiberiu Argint nu o scapă din ochi, îi conduce mașina și o duce pe vedetă oriunde are nevoie.

Zilele trecute, sursa citată a întâlnit-o pe Andreea Bălan pe locul din dreapta al mașinii sale. La volan se afla noul iubit al artistei. Tiberiu Argint și-a asumat în totalitate rolul de iubit protector și o duce pe artistă peste tot. Prima oprire a cuplului a fost la un salon de întreținere corporală din zona Dorobanți, unde Tiberiu Argint a așteptat-o în mașină pe Andreea, să termine ce avea de făcut.

Apoi au mers în zona Ion Mihalache, unde locuiește Tiberiu. Imediat după ce au oprit mașina, Tiberiu și Andreea și-au oferit un sărut pasional, iar asta a durat minute în șir. Apoi Tiberiu a coborât din mașină și s-a dus acasă. Andreea a trecut la volan, a demarat în trombă și s-a îndreptat către zona Pipera.

Ce o interesează acum pe Andreea Bălan

Andreea Bălan are un iubit nou, din vară, cu care, se pare, relația merge strună. Acesta i-a obținut chiar și un contract cu o firmă pentru care lucrează și el.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan.

Deși toată viața ei a fost cumva sub lumina reflectoarelor, Andreea Bălan a decis, de această dată, să își păstreze viața intima ascunsă. Cântăreața vrea măcar puțină liniște.

„N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a mai spus artista.

Sursa foto: Instagram, Cancan

Evadare spectaculoasă! Așa ceva nu s-a pomenit: a condus cu scuterul sub apă!