Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. E una din cele mai importante zile din viața lor

Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. E una din cele mai importante zile din viața lor
Actorul George Burcea și cântăreața Andreea Bălan au trăit o frumoasă poveste de dragoste, au adus pe lume două fetițe superbe, apoi relația s-a răcit, iar fiecare și-a găsit fericirea în brațele altcuiva. Joi e una din cele mai importante zile din viețile lor. Alea câteva pe care fiecare om le numără  pe o mână în viață. Și ce au făcut ei? Concurs!

Andreea Bălan și George Burcea s-au luat la întrecere, joi, într-un una din cele mai importante zile din viața lor. Care mai de care s-au grăbit să își dovedească implicarea, iubirea, sentimentele. Importanța zilei e mare.

Pe 4 martie,  când încă se țineau de mână când ieșeau din casă, celor doi li s-a născut a doua fetiță. Așa cum știți, Andreea și George sunt părinții a două fetițe. Prima s-a născut Ela, care are acum 4 ani, apoi a venit pe lume Ela, care azi împlinește 2 ani.

Andreea Bălan și George Burcea s-au luat la întrecere

Pe la 7 dimineața, George a postat prima imagine cu el în ipostaza de tătic de două ori. O imagine emoționantă cu tânărul tătic, în costum steril, ținându-și cu afecțiune în mâini fetița numărul 2.

„Astăzi am 2 ani de Clărița Scăritza”, a scris actorul pe Instagram. Apoi a mai distribuit o imagine care a adunat mii de inimioare apreciative, cu ambele fetițe. „Lăptici și pupici 🍼❤️ Ella & Clara”, a scris Burcea alături.

Așa cum se vede, deși s-a despărțit de mama fetițelor, actorul George Burcea petrece timp cu acestea și, aproape de fiecare dată, împărtășește cu fanii săi imagini dulci cu micuțele.

Andreea Bălan își sărbătorește fiica cu o melodie nouă

Dar Andreea Bălan e cea care a intrat în concurs cu cele mai grele arme din dotare. Ba, de fapt, dacă ne gândim bine, a furat startul sărbătorii. Ea  i-a făcut un cadou neobișnuit mezinei ei: o melodie. Pe care a lansat-o chiar joi dimineață, de ziua Clarei, la ora 9,00. În piesă vorbește despre ea ca mamă, despre fetițe, despre mama ei. Evident, în clipul piesei, apare și fiica sărbătorită azi.

„Dragii mei, cu emoție si cu multa dragoste, vă prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emoționante piese din cariera mea. Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a doua șansa la viață. În aceasta zi s-a născut Clara și de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet.

Anul trecut am lansat „Inimă de fier”, melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez împreuna cu voi „Amintiri”, piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescenței noastre. Mulțumesc tuturor celor care au trimis poze pentru videoclip, am plâns când am citit mesajele voastre, regret totodată că nu au intrat toate în videoclip, dar sper să va placa ceea ce a ieșit și să vă bucurați că împreună creăm Amintiri nemuritoate”, a transmis Andreea Bălan, pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Povestea singurei românce care-i face pe spanioli să râdă în hohote, la scenă deschisă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp