Andreea Bănică, fotografie de colecție de la începutul relației cu Lucian Mitrea. L-a topit pe soț cu declarația de dragoste

Andreea Bănică, fotografie de colecție de la începutul relației cu Lucian Mitrea. L-a topit pe soț cu declarația de dragoste
Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt invidiați pentru povestea de iubire pe care o trăiesc de ani buni. Artista e la fel de îndrăgostită ca la început și nu contenește să-i arate soțului dragostea pe care i-o poartă. Ultima dată a făcut-o azi, la aniversarea lui Lucian.

“Cu tine vreau să trăiesc, ești omul meu/ Tu m-ai făcut să zâmbesc / Și încă o viață de-aș mai avea / Vreau să știi, tot pe tine te-aș iubi. La mulți ani, iubire! Îmi doresc să îti aduci mereu aminte primul nostru sărut de pe digul de la malul mării și să îl repetăm în fiecare zi. Te iubesc”, a fost mesajul Andreei Bănică, transmis pe contul de socializare.

Cum s-au cunoscut Andreea și Lucian

Se iubesc de 28 de ani, iar cu ceva timp în urmă, Andreea s-a gândit să le spună și fanilor cum l-a cunoscut pe bărbatul vieții ei. „M-am gândit să vă povestesc vouă, celor ce nu știați, cum m-am cunoscut cu Lucian și am ajuns astăzi să avem o relație frumoasă și 2 copii minunați! Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud.

El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a,  pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade.

„Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el”

Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian.

Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian”, a scris Andreea Bănică pe blogul ei cu ceva timp în urmă.

Recomandarile noastre