Andreea Esca a prezentat biroul în care lucrează vedetele PRO TV. Mai credeți că ia un salariu cu multe zerouri?

Andreea Esca a prezentat biroul în care lucrează vedetele PRO TV. Mai credeți că ia un salariu cu multe zerouri?
Andreea Esca este cea mai cunoscută, mai longevivă și mai bine plătită crainică din televiziunea română. Știrista a fost subiectul multor bancuri și bârfe, speculându-se că primește un salariu lunar cu cel puțin 4 zerouri! În euro! La fel, pe piață circulă zvonuri că și alte nume cunoscute ale postului primesc salarii frumoase.

Bancurile care se învârt în jurul salariului Andreei Esca și-ar putea pierde din haz, dacă ne lăsăm influențați de imaginile cu biroul pe care Pro TV l-a pus la dispoziția vedetelor în stația de televiziune.

Deși este percepută ca imagine a trustului și o vedetă foarte importantă din familia PRO, ea nu este tratată regește și nici colegii ei. Mai mult, colegul ei de la meteo, Florin Busuioc, zis și Busu, lucrează înghesuit într-un colț de încăpere.

Acesta este un birou de vedetă în trustul Pro.

„Atenție la tavan!” a semnalat un internaut.

Imaginile cu biroul le-a postat chiar Andreea, arătându-le fanilor că se bucură că a ajuns la lucru și e pregătită pentru o nouă zi de muncă. În instastory, diva televiziunii a arătat locul de lucru al lui Florin Busuioc. Biroul e gol, fără niciun obiect personal precum o fotografie cu persoanele dragi.

În schimb, pe perete tronează un tablou impunător cu chipul știristei numărul 1 a postului, iar pe jos zac cabluri și întrerupătoare.

Andreea Esca a povestit că PRO i-a dat șofer-bodyguard

Intervievată într-un podcast,  Andreea Esca a dezvăluit câteva detalii din „interiorul” televiziunii la care lucrează. Aceasta a povestit că i-au fost impuse anumite condiții pentru a putea continua la pupitrul știrilor.

De le început, Andreea Esca a fost nevoită să se acomodeze cu prezența permanentă a unui șofer/ bodyguard.

„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznic că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…

Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine”, a mărturisit Andreea Esca, în cadrul podcast-ului.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp