Andreea Esca trece prin momente speciale. Mesajul vedetei spune totul

Andreea Esca trece prin momente speciale. Mesajul vedetei spune totul
Andreea Esca trece zilele acestea prin momente speciale și a vorbit despre asta pe rețelele sociale. Vedeta marchează un moment important din viața ei.

Aris Eram, fiul mai mic al Andreei Esca, este destul de discret când vine vorba de viața sa, acesta preferând să rămână pentru mulți un mister. Deși mama și sora lui sunt cunoscute și iubite de o țară întreagă, acesta a scapăt până acum de lupa celebrității. 

Totuși, Andreea Esca profită și se laudă cu Aris ori de câte ori are ocazia și simte să facă asta. Unul dintre aceste momente a fost ieri, 10 iunie, când Andreea Esca a trecut prin momente speciale. Fiul ei dă bacalaureatul. 

Andreea Esca trece prin momente speciale. Aris dă bacalaureatul 

Aris a avut o perioadă agitată, căci e în febra examenelor. Tânărul și-a dat bacalaureatul și a absolvit Școala Franceză. Ca o mamă ce este mândră de copilul ei, Andreea Esca nu s-a putut abține și a postat pe Instagram o poză cu Aris. Acesta era foarte elegant, cu cămașă albă, sacou negru și pantaloni crem, iar privirea o ascunsese în spatele unei perechi de ochelari. Andreea Esca a avut și un scurt mesaj, a anunțat că fiul mai are un singur examen și apoi merge la facultate. 

„Hai și cu ultimul examen și Universitate scrie pe tine! #loveu #my #lion #king”, a notat prezentatoarea. „Cine are un băiat frumos care pleacă la ultimul examen de bac?”, a mai adăugat Andreea Esca. Alături de Aris a fost și sora lui mai mare Alexia, care l-a prins în fotografie fără ochelari, spre deliciul internauților. 

Aprecierile și comentariile imediat au apărut în dreptul fotografiei. „Ce băiat frumos și elegant” (…) Mult succes! (…) Baftă lui Aris! Mult succes! (…) Mai bate toba? Parcă se apucase la un moment dat”, au scris câțiva dintre fanii vedetei.

Andreea Esca nu a precizat însă la ce unitate de învățământ va merge fiul, fie în România, fie în străinătate. Alexia Eram, fiica ei, a ales o facultate din Marea Britanie, de lângă Londra. 

Foto: Instagram

Fanii sunt în delir. Emilia Ghinescu a dat vestea cea mare

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri