Andreea Ibacka știe cum să-l țină pe Cabral acasă. Ne-a dezvăluit secretul

Andreea Ibacka știe cum să-l țină pe Cabral acasă. Ne-a dezvăluit secretul
Când a aflat că e însărcinată a doua oară și va aduce pe lume un băiat, Andreea Ibacka a fost în culmea fericirii. Dar au început problemele.

Andreea Ibacka și Cabral nu au parte de momente bune în ultima perioadă. Problemele băiețelului i-au dat peste cap.

Andreea Ibacka știe cum să-și țină bărbatul acasă. Ne-a arătat și nouă

Ce se întâmplă cu mezinul familiei Ibacka? Andreea, mereu activă pe rețelele de socializare, s-a plâns fanilor că acesta are probleme de sănătate. Ceea ce a speriat-o însă e faptul că situația e mult mai gravă decât a fost în cazul fetiței. Cel mic are colici, iar părinții pur și simplu nu mai știu ce să facă pentru a-l liniști.

„De trei luni jumătate nu mai dormim”

“Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Taigo a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim. Am ajutor pe timpul zilei”, a povestit vedeta în emisiunea lui Dan Capatos. Mamele de pe rețelele de socializare sunt alături de ea și îi dau sfaturi, în speranța că o pot ajuta.

O gospodină desăvârșită

Și pentru că soțul este lângă ea mereu, Andreea îl răsfață cu preparate culinare ce-ți lasă gura apă. Recent, blonda le-a arătat tuturor ce a făcut pentru a fi convinsă că prezentatorul stă acasă, cuminte, la sfârșit de săptămână. “Cu rețeta aceasta m-am asigurat că soțul nu-și face alte planuri de weekend.

Coastă de porc de mangalița, plictisită peste noapte într-un baiț de bere și mirodenii si apoi rumenită în cuptor.”, a spus Andreea și a postat și câteva fotografii cu deliciosul preparat culinar. Bineînțeles că fanii au sărit imediat cu tot felul de comentarii: „Ce mâncăcios e Niculae al tău”, „Cea mai frumoasă bucătăreasă”, „La cât vorbește despre mâncare în emisiune, cred și eu că rămâne acasă cu așa rețetă”.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre