Andreea Marin dezvăluie de ce a ales să fie Muma Pădurii în emisiunea de la Pro Tv. Era așa de simplu de ghicit

Andreea Marin dezvăluie de ce a ales să fie Muma Pădurii în emisiunea de la Pro Tv. Era așa de simplu de ghicit
Nu s-a așteptat să câștige, iar atunci când a văzut-o pe Andreea Marin, rivala de o viață, Mihaela Rădulescu, a trăit un șoc.

Transformată în Muma Pădurii, fosta Zână a surprizelor a reușit să-i surprindă pe toți jurații de la „Masked Singer”. Ba chiar a fost preferata Mihaelei Rădulescu.

Andreea Marin dezvăluie de ce a ales să fie Muma Pădurii în emisiunea de la Pro Tv. Era așa de simplu de ghicit

Ea a fost mereu Zâna și nici un jurat, cu atât mai puțin Mihaela Rădulescu, nu s-a gândit că ar putea juca foarte bine rolul opus, cel al Mumei Pădurii. La rândul ei, nici Andreea Marin nu s-a așteptat să fie marea câștigătoare. De ce a acceptat fosta soție a lui Ștefan Bănică să intre într-un asemenea rol? Vedeta spune că la început i s-a propus un personaj mult mai simpatic. Pentru că acesta avea însă multe lucruri în comun cu ea, și-a dorit această provocare. Și la final, a triumfat.

„Propunerea inițială a echipei emisiunii era ca eu să îmbrac un costum mult mai… pașnic”

„Eu am provocat această transformare, să fiu sinceră! Propunerea inițială a echipei emisiunii era ca eu să îmbrac un costum mult mai… pașnic. Un personaj mult mai simpatic, fără a avea în spate bagajul pe care îl are Muma Pădurii – nu e prea frumoasă, nu-ți vine s-o iei de nevastă, îți inspiră teamă, pare rea, corpul ei nu e deloc atrăgător.

Și totuși… am făcut același lucru pe care am îndrăznit să îl propun și atunci când tot PRO TV mi-a dat pe mână un rol pozitiv în „Ho Ho Ho 2”, vă amintiți?

Doar că eu am spus NU acelui personaj care avea prea multe în comun cu mine, cea din viața reală. Provocarea adevărată este să reușești să intri în pielea unui personaj opus ție, negativ, care inspiră teama chiar, cum e Muma Pădurii, vrăjitoarea din basmele românești.

Și să o faci iubită, să arăți că poate avea talent în ciuda aparențelor. Că poate avea umor, dar și vulnerabilități care o aduc aproape de oameni. Că poate cânta și dansa într-un mod neașteptat, hâtru, haios, tocmai prin antiteza apariției sale față de istoria pe care o știm din povești”, a povestit aceasta.

„Deși sunt o fire competitivă, nu mă așteptam chiar să câștig”

Așa a reușit Andreea Marin să dea personajului o notă aparte, demonstrând tuturor că până și Muma Pădurii poate fi simpatică și iubită.

„Un personaj ca acesta atrage atenția altfel dacă e bine interpretat, nu e ușor de uitat, are resurse nebănuite, nu plictisește, se reinventează mereu, spre surprinderea publicului.

Și o necesitate a acestui format TV era să păstrezi misterul. Știam că a mă îndepărta de ceea ce oamenii sunt obișnuiți să vadă în mine înseamnă o șansă în plus pentru personajul meu de a ajunge cât mai aproape de finală, dar recunosc, deși sunt o fire competitivă, nu mă așteptam chiar să câștig”, a mai spus Zâna.

„Costumul meu cântărea zeci de kilograme”

Într-o postare pe contul de socializare, Andreea, asaltată de fani, le-a povestit tuturor cât de greu a fost să poarte costumul Mumei Pădurii, care a cântărit zeci de kilograme și câtă muncă a depus ca să devină marea câștigătoare.

“În cea de-a doua poză, vedeți cum arăta tricoul schimbat după fiecare dans, costumul meu cântărea zeci de kilograme și se sprijinea pe un cadru metalic greu pe care-l purtam pe umeri și pe spate.

Iar greutatea lui era diferită pe o parte, căci corpul personajului era diform, așa că purtam kilograme în plus pe o parte a corpului, acolo unde Muma avea o cocoașă. Schițele din cabina mea erau desenate de colegii de echipă ce au făcut costumele, jos pălăria pentru munca lor elaborată si dificilă!

Pictura făcută de mine era un indiciu oferit detectivilor în emisiune, iar ultimul desen reprezintă un gând, un sentiment așternut pe hârtie într-o scurtă pauză: „Purtăm măști toată viața, în fiecare zi. Pentru că ne ferim, pentru că ne păcălim, pentru că vor alții… Să nu uităm că, dincolo de măști, nu sunt doar alte chipuri… Sunt inimi care bat cu putere.”, s-a destăinuit Andreea.

Sursă foto: facebook, instagram

Recomandarile noastre