Andreea Tonciu a venit acasă. Care a primul lucru pe care l-a făcut vedeta

Andreea Tonciu a venit acasă. Care a primul lucru pe care l-a făcut vedeta
Doar 10 zile a durat aventura Andreei Tonciu în jungla din Republica Dominicană. A fost nominalizată și trimisă acasă.

A încercat să le demonstreze tuturor că în spatele vedetei pe care o știe toată lumea se ascunde o femeie extrem de puternică. Dar drumul Andreei Tociu la Survivor România s-a încheiat.

Andreea Tonciu a venit acasă. Care a primul lucru pe care l-a făcut vedeta

Andreea Tonciu a plecat în Republica Dominicană cu gânduri mari. La cât de ambițioasă e, bruneta nu s-a gândit niciodată că nu va putea face situațiilor grele din Survivor România. Din păcate însă, a plecat din emisiune mai repede decât ar fi crezut cineva. „Vinovat” de plecarea vedetei a fost CRBL, care a nominalizat-o.

„Am votat Andreea Tonciu pentru că nu i se potrivește această emisiune deloc. Andreea nu poate face față Survivor. Ea a crezut că este mult mai ușor. Nu are nicio șansă de acomodare. Andreea Tonciu trebuie să plece acasă pentru că Survivor nu este pentru ea”, a mărturisit cântărețul. Nici Elena Chiriac nu a privit cu ochi buni ce a făcut Tonciu în emisiune și a „ajutat-o” să plece mai repede acasă.

„Pentru că a cedat psihic încă din primele ore în care am ajuns în show-ul ăsta. Se poate spune că trage în jos echipa și pentru că chiar dacă este o persoană minunată, nu este Survivor”, a motivat aceasta.

A fost așteptată la aeroport de fani

Pe 27 ianuarie, Andreea a revenit în țară, iar la aeroport nu a așteptat-o doar soțul ei, ci și mulți fani. Așa că primul lucru pe care vedeta l-a făcut când a pus piciorul pe pământ românesc a fost să se fotografieze cu cei care o iubesc.

„Încă nu îmi vine să cred că s-a încheiat experiența Survivor! A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea. Am intrat convinsă că pot face față tuturor lipsurilor din competiție și că pot rezistă dorului de familia mea. Din păcate, nu a fost așa, gândul meu fugind mereu la fiica mea. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am simțit-o la fiecare pas!

Așa cum am spus și la final, sper că nu am dezamăgit pe nimeni și abia aștept să mă uit în continuare la emisiune! La final unul singur va câștiga marele premiu, dar eu mă bucur că am acceptat aventură, că mi-am testat limitele și că am adus și câteva puncte echipei mele. Ne revedem curând acasă! Până atunci, vă îmbrățișez și vă iubesc!”, a povestit Andreea Tonciu, pe rețelele de socializare.

Sursă foto: instagram