Andreea Tonciu, primele declarații despre problemele de sănătate. Va rezista oare la Survivor România?

Andreea Tonciu, primele declarații despre problemele de sănătate. Va rezista oare la Survivor România?
Andreea Tonciu și-a îngrijorat fanii. Bruneta nu se simte bine și a postat o fotografie de la spital.

Războinica Andreea Tonciu nu se simte bine și a luat atitudine. Nu vrea să se agraveze situația chiar înainte de a pleca la Survivor România.

Andreea Tonciu, primele declarații despre problemele de sănătate. Va rezista oare la Survivor România?

Cei care o iubesc pe Andreea Tonciu și o urmăresc pe rețelele de socializare s-au îngrijorat când au văzut-o pe brunetă cu perfuziile la mână. Din fericire, concurenta de la „Survivor România” 2022 este doar răcită și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că ajutorul primit de la medici a fost binevenit, pentru că simte mult mai în formă. Ba chiar a ajuns la estetician pentru că urma să-și facă câteva intervenții la față, pentru că vrea să arate perfect.

„Doctorul meu lucrează foarte repede, iar în 20 de minute m-a terminat”

„Bună dimineața s-a trezit răceala din mine, dragilor. Să știți că sunt răcită, bine, mi-a mai trecut, dar îmi revin cât de curând. (…) Nu vă arăt fața fără filtru. Trebuie să mă duc să mă mai injectez. Doctorul meu lucrează foarte repede, iar în 20 de minute m-a terminat”, a mărturisit Andreea Tonciu pe contul său de Instagram.

Face parte din echipa Faimoșilor

Ca și colegii ei, Andreea speră să intre în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de euro și va face tot ce-i stă în putință să-l obțină. Vedeta va face parte din echipa Faimoșilor și e extrem de mândră, dar și nerăbdătoare să plece în Republica Dominicană, chiar dacă știe că se va topi de dorul fetiței sale.

Cine e Andreea Tonciu

Bruneta s-a făcut remarcată prima dată ca „fata de la pagina 5”, iar ulterior a devenit asistentă în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, „La șuetă cu Bahmu”. A urmat apoi „Un show păcătos”, alături de Daniela Crudu, unde cele două fete s-au distrat de minune. Nu demult, Andreea a participat la show-ul „Bravo, ai stil!”.

Sursă foto: instagram