Andreea Bănică, uimită de reacțiile primire la pozele ei fără filtru. „E doar o iluzie, nu există!” Exclusiv

Andreea Bănică, uimită de reacțiile primire la pozele ei fără filtru. „E doar o iluzie, nu există!” Exclusiv
Andreea Bănică este o artistă, dar, înainte de toate, e o femeie foarte asumată. Ea nu are nicio problemă în a se arăta famnilor așa cum e ea, vorba aceea „pe persoană fizică”, adică fără machiaj.

Recent, vedeta a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care se machiază și, cum era firesc, de la începutul clipului ea și-a chipul natural. Cântăreața de 44 de ani, le-a prezentat fanilor rutina sa de make-up prin care își ascunde imperfecțiunile. Ea mărturisește că nu a folosit peste vară factor de protecție, așa că s-a ales cu pistrui. Apoi s-a machiat, simplu, un machiaj lejer, de zi.

„Gata și tutorialul de machiaj pe care mi l-ați cerut! Această vară ne-a dat bătăi de cap, iar eu am ieșit din ea pătată toată, cu toți factorii de protecție folosiți. Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete însă cu un machiaj bun, arată WOW!”, a scris Andreea Bănică la descrierea clipului video postat pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Andreea Bănică s-a ales cu comentarii negative pentru modul în care arată

Surprinzător, nu puțini au fost cei care au criticat-o aspru. Lumea i-a atras atenția că e urâtă, că arată diferit de momentele când e pe scenă și așa mai departe. Vedeta s-a ales cu mesaje care o pun la zid pentru modul „nearanjat” în care arată natural. În fața valului de comentarii negative, Andreea Bănică a avut însă și mulți fani aliați. Aceștia i-ai sărit imediat în apărare.

„Ești frumoasă fără machiaj, lumea e rea. Am trăit în Norvegia unde nu există așa ceva. Trebuie să facem ceva împotriva acestor răutăți să nu devină copiii noștri la fel sau să pățească la fel”, i-a scris cineva. Conștientă că întreaga întâmplare poate servi drept lecție de viață mai ales pentru fanele ei mai tinere, Andreea Bănică a împărtășit o serie de comentarii și a făcut ea însăși unele.

Lecție de viață pentru tinerele fete, mai ales

„Mulțumesc pentru cuvintele frumoase nu toți suntem perfecți. Aceia care scriu cu răutate caută perfecțiunea. Ceea ce nu știu ei este că e doar o iluzie, nu există. Culmea, m-am afișat de multe ori nemachiată, fără filtre, încercănată, obosită. Acest video din feed le-a dat cu virgulă celor care nu mă urmăreau. Ce să facem, nu toți suntem perfecți, însă cu siguranță avem alte calități. În cazul meu dacă soțul, iubitul îmi spune că sunt frumoasă, restul?

Nu mai contează. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase apreciez”, a scris pe Instagram Andreea Bănică și a continuat spunând ce crede despre cei care au criticat-o:

„S-au obișnuit cu filtre și nu mai acceptă realitatea. Și eu am folosit, toți folosim filtre, dar să nu uităm de fapt care este realitatea și să revenim la normal de câte ori avem ocazia. Eu am tot vorbit de treaba asta zilele acestea tocmai pentru a atrage atenția fetelor cărora le lipsește încrederea în sine. Și tu ești frumoasă pentru că ai atât de multe calități”.

Sursa foto / video: Instagram