Angelina Jolie și Brad Pitt încă nu și-au finalizat divorțul, ba din contră. Scandalul dintre ei ia proporții din ce în ce mai mari, iar recent, a implicat și copiii. În mijlocul acestei situații, actrița și-a luat cei șapte copii și a plecat în New York pentru a-și serba ziua de naștere, căci a împlinit 46 de ani pe 4 iunie. Cu această ocazie, Angelina Jolie trage la fostul. 

Angelina Jolie trage la fostul. A fost la Jonny Lee Miller acasă 

Angelina intrând în blocul în care stă fostul soț

Recent, actrița a fost văzută intrând singură în apartamentul lui Jonny Lee Miller, fostul ei soț și totodată un actor britanic cunoscut. Angelina avea în mână și o sticlă de vin scump marca Peter Michael. Trei ore mai târziu, în jurul orei 10:30 pm, vedeta a părăsit clădirea în care stă fostul soț, scrie Page Six. Ținând cont de trecutul pe care îl împărtășesc cei doi actori, nu ar fi de mirare dacă am asista la o împăcare de răsunet. 

Miller și Jolie au peste două decenii de istorie împreună. După ce au fost distribuiți împreună în filmul „Hackers” din 1995, cei doi s-au îndrăgostit repede și s-au căsătorit în martie 1996. Nunta lor rapidă a făcut furori după ce s-a dezvăluit că Jolie, la acel moment în vârstă de doar 20 de ani, a folosit propriul sânge pentru a scrie numele actorului britanic pe spatele unei cămăși albe pe care a împrumutat-o de la el pentru nuntă.

Căsătoria nu a durat mult, iar cuplul s-a despărțit în septembrie 1997, după ce programele lor ocupate de la Hollywood i-au obligat să trăiască la mii de kilometri depărtare unul de celălalt. Au depus oficial cererea de divorț la începutul anului 1999. 

Jolie a regretat despărțirea de Jonny 

Deși au rămas prieteni de la despărțirea lor, Jolie și-a exprimat public regretul că a pus capăt căsătoriei.

„Eu și Jonny nu ne-am certat niciodată și nu ne-am rănit niciodată. Mi-am dorit foarte mult să fiu soția lui. Mi-am dorit foarte mult să mă angajez în relație ”, a spus ea odată într-un interviu, potrivit The Mirror. Într-un interviu din 2004 pentru revista B, Jolie a spus că divorțul de Miller „a fost probabil cel mai prost lucru pe care l-am făcut vreodată”.

De la despărțirea lor, ambii actori au încercat să meargă mai departe. Jolie s-a căsătorit și a divorțat încă de două ori – Billy Bob Thornton din 2000 până în 2003 și Brad Pitt din 2014 până în 2019. În timp ce Miller a petrecut zece ani căsătorit cu actrița „Law & Order” Michele Hicks. Perechea s-a despărțit în 2018. Atât Jolie, cât și Miller au rămas singuri de la despărțirea lor de Pitt, respectiv Hicks.

Foto: Facebook

Ilinca Vandici, în suferință. Doctorii nu știu ce are

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp