Aniversare cu surprize neașteptate pentru Marina Almășan. Cine i-a făcut primele urări

Aniversare cu surprize neașteptate pentru Marina Almășan. Cine i-a făcut primele urări
7 iunie este o zi specială pentru Marina Almășan, care împlinește vârsta de 57 de ani. Prezentatoarea a povestit ce surpriză i-a făcut băiatul său.

Pentru un asemenea moment deosebit, Victoraș, fiul Marinei Almășan, a venit din Dubai ca să petreacă alături de iubita lui mamă.

Marina spune că tot el, alături de iubită, au fost primele persoane care i-au făcut urări și urmează să meargă cu cei mai apropiați sufletului său la o terasă din Herăstrău.

„Mi-au și adus un cadou frumos de la Dubai”

„O să mă întâlnesc cu echipa mea de la emisiunea pe care o fac, cu familia mea. Fac așa, doi în unu. A venit și băiatul meu din Dubai, deci va fi o reuniune cu oamenii cei mai apropiați mie. Mergem la o terasă în Parcul Herăstrău. Primul mesaj de felicitare l-am primit de la băiatul meu și iubita lui, care mi-au și adus un cadou frumos de la Dubai. Au venit o avalanșă de felicitări”, a declarat Marina Almășan, pentru Fanatik.

„Sunt atât de fericită, mi-au venit copiii…”

Cum petrecea în perioada comunismului

De asemenea, Marina a vorbit și ce fel de petreceri făcea pe vremea comunismului, când mânca prăjituri făcute de mama și asculta muzică din Occident. „Pe vremea aceea, zilele se făceau acasă, cu prietenii sau familia. Se ieșea mai puțin în oraș. La școală era tradiționala cutie cu bomboane pe care o duceau și împărțeai colegilor de ziua ta. Toată clasa se ridica în picioare și-ți cânta.

Marina, mai fericită ca niciodată…

„Îi invitam acasă pe apropiații și ascultam muzici interzise”

După aceea, la facultate, ziua mea cădea mai tot timpul în sesiune, eram toți cu nasul în cărți. În fine, erau niște petreceri în familie. Nu prea își sărbătorea nimeni ziua pe la localuri și aici mă refer la oamenii obișnuiți. Probabil că protipendada avea alt gen de sărbători. Ne strângeam cu cei dragi.

Mama mea făcea prăjituri, vreo trei-patru feluri. Îi invitam acasă pe apropiații și ascultam muzici interzise. Ascultam muzica din Occident care mai pătrundea la noi pe diverse canale”, a mai spus Marina Almășan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre