Aniversare emoționantă pentru Victoria și David Beckham. El i-a făcut o declarație de iubire copleșitoare

Aniversare emoționantă pentru Victoria și David Beckham. El i-a făcut o declarație de iubire copleșitoare
Cei doi soți au zburat tocmai la Paris pentru a-și celebra iubirea. Victoria și David Beckham au celebrat 23 de ani de căsnicie, apropiindu-se de „nunta de argint”, celebrată la 25 de ani de la punerea pirostiilor.

Victoria și David Beckham au sărbătorit, luni, 23 de ani de căsnicie făcând o excursie pe urma amintirilor superbe din viața lor. Fosta Posh Spice a postat pe Instagram un mesaj dulce pentru soțul ei, starul fotbalului.

„Spuneau că nu sunt amuzantă, că nu zâmbesc niciodată, spuneau că nu va dura 😂, a scris creatoarea de modă, în vârstă de 48 de ani, alături de o fotografie cu cei doi zâmbind. Astăzi sărbătorim 23 de ani de căsnicie. David, tu ești totul pentru mine, te iubesc atât de mult!!!! 💕”.

David Beckham: „Nu eram fan Spice Girls”

Atât Victoria, cât și David, în vârstă de 47 de ani, au postat pe Instagram Stories imagini din primele zile ale relației lor, ironizând alegerile lor interesante în materie de modă de la acea vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

David a împărtășit un clip de la sfârșitul anilor ’90, în care el și soția sa sunt intervievați de Sacha Baron Cohen în personajul „Ali G”. Soții Beckham au început să se întâlnească în 1997 și s-au căsătorit în 1999. În interviul din trecut, Victoria a dezvăluit că cei doi s-au cunoscut la un meci de fotbal. Când David a fost întrebat dacă inițial a fost un fan al Spice Girls, acesta a răspuns: „Nu, dar îmi plăcea Posh!”.

Aniversare la Paris

„Acum 23 de ani, astăzi, Posh a devenit doamna Beckham , dar ea va fi întotdeauna Posh ❤️”, a scris David în legendă la videoclip, etichetându-și soția și cei patru copii ai lor. „Aniversare fericită WOW 23 de ani & 4 copii frumoși ❤️❤️❤️❤️❤️ Te iubesc, cu toții te iubim ❤️”.

Pentru a celebra cum se cuvine aniversarea, Posh și David au zburat la Paris, unde s-au răsfățat în cele mai frumoase locuri din „orașul iubirii”. Ei și-au asortat ținutele, ca pe vremuri, dar adaptat vârstei și locației.

Sursa foto/Video: Instagram