Antonia, făcută praf de una dintre cele mai mari voci ale României. „Are concerte pentru că e frumoasă”

Antonia, făcută praf de una dintre cele mai mari voci ale României. „Are concerte pentru că e frumoasă”
Mihai Trăistariu nu menajează pe nimeni când vine vorba de talent muzical. Acum a venit rândul Antoniei.

Mihai Trăistariu apreciază frumusețea Antoniei, însă consideră că aceasta nu are o „megavoce”.

Antonia, făcută praf de una dintre cele mai mari voci ale României. „Are concerte pentru că e frumoasă”

Invitat în podcast-ul lui Gojira, intitulat „Aproximativ discuții cu Gojira”, Mihai Trăistariu a povestit despre cum funcționează succesu în România unde, spune el, dacă ești frumos, nu mai contează altceva. Și cel mai bun exemplu pe care l-a dat artistul a fost Antonia, despre care crede că are un asemenea succes pentru că arată foarte bine. Iar replicile pe care i le-a dat iubitei lui Alex Velea au fost extrem de dure.

 

„După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate”

„Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel..”, spune Mihai în podcast. Mihai a mers și mai departe și a afirmat că showbiz-ul românesc funcționează după frumusețe și sexualitate, iar cine are aceste două lucruri se poate considera norocos.

„Sexul vinde în showbiz. De aia fătucile astea vin despuiate, așa prinde mai bine videoclipul. Sexul înseamnă să atragi sexual. În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul. În pat! Nu glumesc! (…) De aia se fac ele… se aranjează, se botoxează, ca să atragă.

Se uită așa… iar atunci bărbații… se mai uită o dată la videoclip, de cinci ori. Și își fac vizualizările”, a adăugat Mihai.

Nu în ultimul rând, Mihai a povestit că printre cei care l-au ajutat să ajungă celebru a fost Costi Ioniță, despre care susține că este un excelent afacerist, dar nu are o voce senzațională.

Costi Ioniță intervine în scandalul manelelor la BAC. Mesaj pentru elevi

„Mai vin oamenii la mine, îmi spun la ureche să cânt o manea. Le zic că nu știu”

De altfel, recent, artistul a apelat la Costi Ioniță pentru că s-a hotărât să încerce să cânte și manele, fiind foarte cerute la evenimente. „Nu am avut timp, nu ne-am intersectat, nu știu. (…) Rămâne deschisă colaborarea, dar nu ne-am mai intersectat. Eu i-am dat varianta și el a zis: Da, frate, facem! I-am zis: Bun, dă-i bătaie!.

Dar nu mi-a mai trimis nimic, nu am mai ținut legătura, dar nu zic nu. Eu vreau, dar să vedem. Costi a zis că ar trebui să fac o colaborare cu un manelist celebru, iar eu nu am obiectat, e mai ușor, probabil, să intri pe piață dacă faci un duet.

Da, mi s-au cerut manele. Am mai cântat prin emisiuni, au fost show-uri speciale. În concerte nu, deocamdată. Mai vin oamenii la mine, îmi spun la ureche să cânt o manea. Le zic că nu știu. Dacă scot o melodie așa, Doamne ajută!”, a declarat Trăistariu, potrivit Ego.

Sursă foto: instagram