Antonia și Alex Velea ajung în fața judecătorului

 Antonia și Alex Velea ajung în fața judecătorului
Sunt dintre cei mai iubiți artiști, atât pe plan muzical cât și ca și cuplu sau familie. Cei doi au împreună doi copii, care înțeleg de minune cu sora lor m ai mare, din prima căsătoriei a tinerei. Pe cât de idilic sună viața lor, problemele sunt la ele acasă.

Antonia și Alex Velea ajung în fața judecătorului. Nu sunt ocoliți de probleme. Și au spus că sunt amenințați și hărțuiți. Iar acum au decis să meargă până în instanță pentru a rezolva această problemă. Cei doi se luptă cu zvonurile care au apărut despre ei în presă și pe rețelele de socializare. Amândoi au postat același mesaj pe rețelele de socializare. Prin care au dorit să îi lămurească pe fani cu ce se confrtuntă, de fapt, în viața lor.

Alex Velea și Antonia au susțin că toate acuzațiile care li se aduc sunt false. Au doar scopul de a-i defăima. Cei doi nu au spus cine este persoana care îi hărțuiește constant de o vreme. Dar au menționat că vor merge în instanță.

„S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră”, a scris Alex Velea pe Instagram.

 Antonia și Alex Velea ajung în fața judecătorului

În același mesaj postat pe Instagram, cuplul a precizat că a evitat în tot acest timp să comenteze subiectul, protejându-și astfel familia. Comentariile însă au devenit din ce în ce mai agresive, motiv pentru care e nevoie de o intervenție legală.

„Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate.

Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, au mai scris cei doi pe Instagram.