Apariție de senzație la „Chefi la cuțite”. Actrița Nuami Dinescu le-a și ghicit în frunze de salată

Apariție de senzație la „Chefi la cuțite”. Actrița Nuami Dinescu le-a și ghicit în frunze de salată
Nuami Dinescu s-a nascut pe 13 septembrie 1962 în Pucioasa, județul Dambovita. A copilărit la țară, unde a crescut cu „Cei trei muschetari” și „Winnetou”, după cum povestește chiar ea. A devenit foarte cunoscută din emisiunea „Teo Show”, unde ani buni a apărut ca personajul „Tanța”. Apoi și-a urmat parcursul artisitic, iar acum joacă în serialul „Adela”, difuzat de Antena 1.

Apariție de senzație la „Chefi la cuțite”.  Nuami Dinescu i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. Celebra actriță i-a surprins pe jurați cu preparatul pe care la gătit, dar și cu abilitatea uimitoare pe care le-a arătat că o deține.

Preparatul uimitor prezentat de Nuami Dinescu la „Chefi la cuțite”

Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țară, publicul empatizând cu momentele dificile prin care ea a trecut. A fost mereu dedicată carierei sale, cu toate că a fost încercată dur de viață. La vârsta de 27 de ani a primit un diagnostic crunt. Apoi, anul trecut și-a pierdut mama, suferind enorm.

Însă, a reușit să treacă cu bine peste toate, dovedind că este o femeie puternică. Acum, a încântat publicul și jurații emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Apariție de senzație la „Chefi la cuțite”. Nuami Dinescu s-a prezentat la showul de cooking cu un preparat inedit, inventat chiar de ea. Actrița a gătit un tort cu pate original, cu un ornament deosebit, în încercarea de a-i impresiona pe cei trei jurați. Reacția chefilor a fost pe măsură. Aceștia au fost surprinși de ce se afla în farfurie.

Cei trei jurați au rămas complet uluiți atunci când Nuami Dinescu și-a făcut apariția din spatele ușilor. Continuând să îi surprindă pe chefi, actrița le-a dezvăluit acestora una dintre cele mai incredibile abilități ale sale.

Nuami Dinescu știe să ghicească în foile de salată

Nuami Dinescu a mărturisit că știe să ghicească în salată, acesta fiind un proces foarte special. Recent, ea a descoperit că poate simți anumite lucruri despre oamenii de lângă ea, iar Florin Dumitrescu a fost cel care a dorit să încerce prima dată teoria actriței. Prin urmare, acesta a fost citit cu brio, toate lucrurile spuse de actriță fiind adevărate. 

„Eu am o prietenă care vinde salate și anul trecut în noiembrie mi-a zis „Uite, vreau să fac un proiect cu tine. Vreau să facem o activare. A făcut o petrecere de Halloween, mi-a adus multe salate și veneau oamenii și se puneau în fața mea și le ghiceam în frunză de salată. Trebuie să ți-o rupi tu.

E un pic de psihologie și dacă ești atent la om, ghicești imediat. Simt cam ce e cu omul. Ție nu ți-e frică să te bagi în nimic, în momentul când vrei să faci lucruri te înfingi în chestia aia și nu îi dai drumul până nu rezolvi, ești foarte sigur pe tine și e OK ce faci”, i-a spus Nuami Dinescu lui Florin Dumitrescu.

Pădurea sinucigașilor, cea mai bântuită locație din Japonia