„Apartamentul de aur” a fost scos la vânzare pe internet. Imagini copleșitoare

„Apartamentul de aur” a fost scos la vânzare pe internet. Imagini copleșitoare
Când vine vorba de apartamente neobișnuite nu doar vedetele se pot lăuda cu proprietăți ieșite din comun. Chiar în România, zilele acestea, e scos pe piață un apartament care întrece orice imaginație.

Apartamentul de aur” a fost scos la vânzare pe internet de o familie din municipiul Satu Mare. Arată opulent. Pereții sunt de culoarea aurului, mobilierul e sculptat, așternuturile sunt de la Christian Dior. Și nu e vorba de un palat, deși, la prima vedere, asta am putea crede. În fond, e vorba de un apartament cu două camere, în suprafață de 50 de metri pătrați. E situat la etajul al patrulea al unui bloc din Cartierul Micro 14, de pe Aleea Târnavei.

Nici măcar prețul cerut de proprietari nu e prea mare. Am putea spune că e preț de spațiu locativ similar din oricare din marile orașe. Chiar mai mic, dacă luăm în calcul că se vinde cu toată amenajarea. „Apartamentul de aur” care a fost scos la vânzare pe internet se vinde cu 57.000 de euro.

Evident, având în vedere locația, prețul este exorbitant. Dar, totuși, apartamentul se vinde inclusiv cu tronuri poleite auriu. Iar baia are jacuzzi. Unul mai mic, cât să poată încăpea într-o baie de bloc modest. Dar și așa, tot baie cu hiodromasaj oferă.

„Apartamentul de aur” a fost renovat în anul 2019

“Proprietatea a fost renovată în anul 2019, dispune de geamuri din tâmplărie PVC cu sticlă termopan, centrală termică Vaillant, sistemul de electricitate și sanitare refăcute în totalitate. Este amenajat în stil clasic-oriental, cu mobilier din lemn masiv sculptat în stil baroc, cu cromatică specific orientală”, spune agentul de vânzare, conform Presasm.ro.

Imediat ce apartamentul a fost listat pe un portal de imobiliare, imaginile au început să se viralizeze și pe rețelele de socializare. „Și un maharajah ar spune ce e prea mult”, a comentat un internaut. Altul a remarcat tavanul realizat cu monograma Louis Vuitton. „Tavanul ăla LV face toți banii!”, a spus acesta. „Nu găsești în tot Parisul atâtea brand-uri câte sunt în apartamentul ăsta”, a mai comentat cineva.

Un internaut a pus însă punctul pe i: „Mai plătești 20.000 să scoți urâțenia din el… plus 5.000 (pentru) descântece și farmece”.

Sursa foto: Presasm.ro

Vedete, victimele reţelei de clonare de carduri. Gabriel Dorobanțu a recuperat banii