Arhiepiscopul de Canterbury rupe tăcerea. Vorbește despre nunta secretă dintre Harry și Meghan

Arhiepiscopul de Canterbury rupe tăcerea. Vorbește despre nunta secretă dintre Harry și Meghan
La trei săptămâni de la interviul cu Oprah, arhiepiscopul de Canterbury rupe tăcerea și vorbește despre nunta secretă din Harry și Meghan, care ar fi avut loc înaintea celei oficiale.

Arhiepiscopul de Canterbury a vorbit pentru prima oară despre nunta secretă dintre Harry și Meghan. În cadrul interviului cu Oprah de acum trei săptămâni, Meghan Markle a afirmat că ea și prințul Harry s-au căsătorit înainte de ceremonia oficială pe care a văzut-o o lume întreagă, sâmbătă pe 19 mai 2018. Astfel, ducii de Sussex s-ar fi căsătorit în cadrul unei ceremonii intime în grădină. 

Presa din Marea Britanie a ridicat întrebări imediat după afirmația ducesei. Asta pentru că din punct de vedere legal, în Marea Britania este nevoie de doi martori pentru ca două persoane să se căsătorească legal. Iar Harry și Meghan afirmaseră că au fost doar ei doi și arhiepiscopul Canterburry la ceremonie. 

Ce zice arhiepiscopul de nunta secretă dintre Harry și Meghan. Nu a avut loc o ceremonie legală 

Harry Meghan nuntă secretă

În ultimele trei săptămâni au existat presiuni asupra arhiepiscopului pentru ca acesta să confirme sau să nege presupusa nuntă secretă. Însă clericul a refuzat să comenteze, spunând că nu discută despre treburile pastorale sau personale. Totuși, în urma insistențelor, arhiepiscopul a explicat situația unui ziar italian. 

În timp ce într-adevăr au existat întâlniri și discuții între el și ducii de Sussex înainte de ceremonia oficială, nu a avut loc vreo nuntă legală. „Nunta legală a fost sâmbătă. Am semnat certificatul de nuntă, care este un document legal, și aș fi comis o infracțiune gravă dacă l-aș fi semnat știind că este fals”, a mărturisit clericul. 

Totuși, acesta nu a negat că a avut discuții cu ducii de mai multe ori înainte ca aceștia să se căsătorească. Însă nu a dorit să comenteze ce s-a întâmplat în cadrul acelor întâlniri și dacă a existat vreo ceremonie simbolică, ceea ce ar explica afirmațiile ducesei. 

Foto: Facebook

Horoscop Minerva – 31 martie. Numărul de îmbolnăviri crește. Posibile inundații. Incidente aviatice