Armin Nicoară a avut interzis la făcut copii. Iată de ce și mai ales cine i-a pus această restricție

Armin Nicoară a avut interzis la făcut copii. Iată de ce și mai ales cine i-a pus această restricție
Armin Nicoară și Claudia Puican sunt, acum, soț și soție. Însă și-au dorit foarte mult un copil, înainte de toate. Dar, a existat o persoană care le-a spus că nu e bine să se grăbească. Așa că și-au înfrânat dorința.

Celebrul saxofonist Armin Nicoară și cântăreața Claudia Puican își doresc foarte mult un copil.

Ce a spus duhovnicul

Armin și Claudia așteaptă cu nerăbdare să facă și primul bebe, iar așteptarea lor a luat sfârșit.  Asta pentru că duhovnicul a dat verdictul: după ce își jură iubirea în fața lui Dumnezeu. „Duhovnicul mi-a zis: până nu faci logodna, nu are rost să încerci să faci un copil. Să vedem dacă va fi posibil anul acesta.”, a mărturisit Armin Nicoară cu ceva timp în urmă.

Cererea de căsătorie a venit într-un moment neașteptat pentru Claudia, chiar în timpul videoclipului, care s-a filmat într-o biserică.

„Noi avem o piesă pentru dansul mirilor. Dacă tot am filmat acest videoclip, am zis că este cel mai bun moment pentru a-i da inelul. Mai ales că noi am filmat într-o biserică. Am găsit acest moment în fața altarului să-i dau inelul. Ea nu s-a așteptat. A crezut că e vreo glumă de-ale mele. Când a văzut că e serioasă treaba, s-a emoționat”, s-a destăinuit Armin.

Au făcut cununia civilă în Turcia

Recent, Armin și Claudia au avut parte de o cununie civilă ca în povești. Cei doi s-au căsătorit pe plajă, într-un cadru superb, iar invitații au respectat dorința mirilor și au purtat haine albe. Pentru că și-au dorit o nuntă atipică, dansul mirilor a avut loc pe o melodie balcanică, mireasa unduindu-și trupul, în aplauzele tuturor. Pentru acest eveniment, Claudia a ales o rochie de mireasă foarte lejeră, cu o crăpătură pe picior.

Sursă foto: instagram