Așa mamă, așa fiică! Gestul care le dă de gol pe Kate Middleton și pe prințesa Charlotte

Așa mamă, așa fiică! Gestul care le dă de gol pe Kate Middleton și pe prințesa Charlotte
Fanii regali foarte vigilenți au observat cât de mult seamănă regina Elisabeta II și prințesa Charlotte, strănepoata ei în vârstă de 5 ani. Pe lângă asemănarea fizică mai există ceva, dar are legătură cu mama prințesei. S-a descoperit abia acum.

Fanii familiei regale britanice au remarcat gestul care le dă de gol pe Kate Middleton și pe fiica ei, prințesa Charlotte. Așa mamă, așa fiică!  Prințesa Charlotte e cunoscută pentru asemănarea cu străbunica ei Regina, dar fanii regali foarte atenți la detalii au văzut un gest delicat pe care tânăra prințesă și mama ei Kate Middleton îl au în comun.

Gestul care le dă de gol pe Kate Middleton și pe fiica ei, prințesa Charlotte

Acesta a ieșit la iveală în timpul unui mesaj video de săptămâna trecută. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a avut un gest observat și relatat de fani, și anume felul în care-si răsucea o șuvița de păr, în timpul unei conversații cu profesorii. Kate a discutat cu personalul de la Academia Ribbon, timp în care și-a răsucit părul în jurul degetelor, notează Daily Mail.

Un cont de fan de pe Instagram a observat o asemănare cu manierele și gesturile prințesei Charlotte în prima zi de școală din septembrie 2019. Acesta a atras atenția.

Charlotte, acum în vârstă de cinci ani, a făcut același gest cu părul, când a ajuns la școală. Era însoțită de Kate și tatăl ei, prințul William, 38 de ani, și fratele ei mai mare, prințul George, acum în vârstă de șapte ani.

Kate le-a mulțumit profesorilor pentru implicare

Kate locuiește în prezent la reședința lor din Norfolk, Anmer Hall. E împreună cu prințul William și cei trei copii ai lor. În timpul apelului, ea  a lăudat membrii personalului pentru munca lor grea depusa pe fondul crizei Covid-19 și i-a îndemnat să continue ceea ce fac. Ea a spus: „Am vrut să le mulțumesc profesorilor din toată țara pentru aportul lor fantastic”.

Ducesa de Cambridge a vorbit individual cu profesorii de la școală despre munca importantă pe care au făcut-o în timpul pandemiei pentru a-i sprijini copii și pe familiile lor. De asemenea, și le-a mulțumit pentru eforturile depuse. În timpul apelului, Kate le-a adresat profesorilor câteva întrebări rapide. Ea a aflat de la profesoara Ashleigh Sheridan și de la profesorii Hannah Rispin și Louise Tweedie despre cum se descurcă copiii în timpul pandemiei.

Săptămâna Sănătății Mintale a Copiilor

Între timp, s-a edificat despre cum “Place2Be” susține bunăstarea întregii comunități școlare, inclusiv a profesorilor. “Place2Be” este o organizație caritabilă pentru sănătatea mentală a copiilor, aflată sub patronajul Casei Regale. Kate a marcat Săptămâna sănătății mentale a copiilor la sfârșitul lunii ianuarie. A distribuit un videoclip selfie în timpul unui jogging în mediul rural din Norfolk. În înregistrare, ea  părea să vorbească de pe terenul reședinței sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

În clip, ea a făcut un apel la părinți să „se îngrijească și de ei înșiși în aceste momente extrem de provocatoare”. Kate a mai spus că mamele și tații trebuie să fie „cele mai bune versiuni pentru copii în această perioadă”.

„Săptămâna sănătății mentale a copiilor din acest an se referă la a te exprima. Se referă  la a găsi modalități creative prin care să îți împărtășești gândurile, ideile și sentimentele. Fie prin fotografie, prin artă, prin muzică sau poezie. Este despre găsirea acelor lucruri care te fac să te simți bine cu tine însuți.

Și în timp ce aceasta este Săptămâna Sănătății Mintale a Copiilor, nu a existat niciodată un moment mai important pentru a vorbi și despre bunăstarea părinților și a sănătății  lor mentale. Anul trecut mi-ați spus cât de important este acest lucru. Că multora dintre noi ne este greu să ne acordăm prioritate.

Acesta este un moment extrem de dificil pentru noi toți. Așa că vă rog să vă îngrijiți și de voi. Găsiți acele modalități prin care să vă împărtășiți gândurile și sentimentele. Sau găsiți pe cineva cu care să vorbiți. Pentru că într-adevăr trebuie să fim cele mai bune versiuni ale noastre pentru copii noștri. Acum ei depind de noi mai mult ca oricând”, a spus ducesa de Cambridge.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram, YouTube

Cine era actrița din cea  mai erotică scenă dintr-un film românesc. Se întâmpla în comunism