Asemănare șoc! Ea este sosia Biancăi Drăgușanu. Dacă le pui una lângă cealaltă, juri că sunt gemene

Asemănare șoc! Ea este sosia Biancăi Drăgușanu. Dacă le pui una lângă cealaltă, juri că sunt gemene
Nu doar România are o Bianca Drăgușanu, ci și America. Cum arată Sasha Lexa, o influenceriță celebră.

Seamănă atât de bine una cu celalaltă încât cu greu le poate deosebi cineva. Cum arată sosia Biancăi Drăgușanu.

Ea este sosia Biancăi Drăgușanu. Dacă le pui una lângă cealaltă, juri că sunt gemene

E blondă, are părul identic cu al Biancăi noastre, buzele la fel de mari și cărnoase și stă extraordinar de bine la capitolul sâni. Ea este Sasha Lexa, o influenceriță stabilită în Statele Unite, care seamănă ca două picături de apă cu iubita lui Gabi Bădălău. Femeia i-a înnebunit pe fanii săi cu formele pe care le are, dar Sasha nu a vorbit cu nimeni până acum de intervențiile estetice mai mult decât vizibile pe care le-a făcut până în acest moment.

Bianca Drăgușanu, înnebunită după transformări

În ceea ce o privește pe Bianca, ea a fost mereu extrem de transparentă în ceea ce privește intervențiile estetice. Nu demult, afaceristei i-a venit în gând să-și refacă maxilarul, pe care-l vrea ca al Angelina Jolie.

“Bineînțeles, am venit să îmi fac intervenții noi, îmi fac din nou proceduri. Azi am de gând să îmi refac mandibula. Nu am mai făcut-o de un an și trebuie din nou. Nu este o procedură deloc dureroasă, iar rezultatele se văd pe loc. Se mențin până la un an, un an și jumătate. O să fiu ca Angelina Jolie cu maxilarul ăsta”, le-a povestit Bianca Drăgușanu fanilor recent.

Nemulțumită de implantul de sprâncene

Bianca a fost mulțumită ori de câte ori a intrat în cabinetul medicului estetician, dar totuși există o intervenție care nu i-a plăcut: implantul de sprâncene. “În momentul ăsta, urmează să îmi fac o laminare a sprâncenelor. Pentru că, fix în urmă cu un an, eu mi-am făcut un implant la sprâncene.

O porcărie, dacă mă întrebați, pentru că nu am fost documentată. Bine, am fost, eu sunt un om foarte informat și foarte documentat. Mai ales când urmează să îmi fac câte o procedură de genul, știu absolut tot. Ceea ce am omis la implantul meu de sprâncene a fost că, eu având părul creț, probabilitatea ca sprâncenele mele să crească crețe era foarte mare.” a povestit vedeta pe rețelele de socializare.

Sursă foto: unica.md