Ashton Kutcher și Mila Kunis își vând conacul din Beverly Hills și se mută pe plajă. Imaginile unui lux aparte

Ashton Kutcher și Mila Kunis își vând conacul din Beverly Hills și se mută pe plajă. Imaginile unui lux aparte
Casa lui Ashton Kutcher și Mila Kunis, de 10 milioane de dolari, de pe malul oceanului, este  la doar 15 minute de mers cu mașina de Santa Barabara. Nu sunt singurele vedete care dețin case de vacanța în aceleași conditii, li se alatură George Lucas sau Natalie Portman.

Actorii Ashton Kutcher și Mila Kunis își vând conacul din Beverly Hills și se mută pe plajă. Cele două vedete de cinema s-au cunoscut la filmările de la That 70s Show. Ashton a excelat în comedii precum Two and a Half Men. La fel și Mila, care a apărut în filme precum Forgetting Sarah, Marshall și Bad Moms din 2016. Au locuit împreună cu cei doi copii adorabili ai lor, Wyatt Isabelle și Dimitri, într-un conac de 14 milioane de dolari din Beverly Hills.

Dar se pare că vor vinde și se vor muta pe plajă.  Casa este chiar pe malul oceanului și are propria sa plajă.  Wyatt Isabelle și Dimitri sunt cei mai încântați!

Conacul din Beverly Hills e de vânzare, dar se poate și închiria

Mila Kunis și Ashton Kutcher și-au scos pe piață conacul din Beverly Hills la începutul acestui an pentru 14 milioane de dolari.  Până când se vinde, se poate închiria pentru „doar” 49.000 USD pe lună. Casa este superbă, dar are un aer formal de „vedetă de film”.  Cei doi au redus prețul la aproximativ 12 milioane de dolari. O vreme după ce au cumpărat casa de pe plajă, au folosit proprietatea de pe malul oceanului ca o a doua casă.

Acum, se pare că au decis să se îndepărteze de întreaga viață din Beverly Hills / Hollywood și să stea doar în casa de pe plajă.  A fost o decizie de familie cu care toată lumea a fost de acord. Kutcher și Kunis au cumpărat proprietatea de la malul oceanului în 2017.

Proprietatea relaxatnă, pe mal, lângă Santa Barbara, pare să se potrivească cuplului și celor doi copii ai lor Wyatt Isabelle, în vârstă de 6 ani, și Dimitri, în vârstă de 4 ani, mult mai mult decât împrejurimile uneori apăsătoare din Beverly Hills.  Desigur casa din Beverly Hills este foarte drăguță, atât la interior cât și la exterior, dar în comparație cu casa de pe plajă pare puțin plictisitoare!

Ashton Kutcher și Mila Kunis își vând conacul din Beverly Hills și se mută pe plajă

Casa de familie, situată pe malul oceanului, are 6 dormitoare și 6 băi și se întinde pe o suprafață de aproximativ 3.100 de metri pătrați.  Există o mulțime de spații comune și o verandă cu acea priveliște atât de importantă, unde se poate lua masa. Există de asemenea un bar în aer liber.  În plus, există un balcon la etajul al doilea, perfect pentru a te bucura de soare și priveliștea oferita de ocean, scrie TheThings.com.

Ashton Kutcher și Mila Kunis își vând conacul din Beverly Hillsși se mută pe plajă. Imaginile unui lux aparte

Casa și terenurile sale sunt izolate, dar sunt la doar 15 minute de mers cu mașina de Santa Barabara, unde vedete, precum George Lucas și Natalie Portman au locuințe secundare.  Casa este în plan deschis, cu ferestre mari care lasă să intre mult din soarele Californiei.  Este o casă fericită. Există câteva dormitoare foarte frumoase, care ar fi perfecte atât pentru copii, cât și pentru oaspeți.

Mila Kunis s-a ocupat de redecorarea locului și a obținut o atmosferă confortabilă, cu o mulțime de culori neutre și mobilier modern. Wyatt Isabelle și Dimitri au avut și ei un cuvânt de spus în amenajarea propriilor lor dormitoare.

Suma de 10 milioane de dolari pentru o casă de 3.100 de metri pătrați pare un pic mare. De ce a costat casa atât de mult?  Răspunsul este dat de faptul că se afla pe plajă. Și că, deși este retrasă, este la doar 15 minute de Santa Barbara. Locația, este cheia.  Și odată cu renovarea pe care a făcut-o Mila Kunis, atmosfera este cool și foarte cosy. Chiar și bucătăria cu locul de luat masa, reflectă atmosfera caldă, de plajă și relaxare.

Sursa foto: TheThings.com

Parfum de vedetă. Cine sunt celebritățile care au lansat parfumuri populare