Da, ați văzut bine, lui Alex Bodi nu-i e teama ca-i miroase gura. Opulența merge mână-n mână cu delicatese tradiționale. Iar omul de afaceri din Mediaș pune pe masă slănină și usturoi, alături de cartofi copți în coajă. Mâncare de „fițe” spune Alex Bodi, etalând luxul în care se răsfață. Evident, deliciile acestea sunt servite din farfurii scumpe, aurite. Unii ar spune că nu vrea să uite de unde a plecat. Poate că așa este, dar, în cazul lui, mai important e unde a ajuns.

Alex Bodi are, de luni bune, calitatea de suspect într-un dosar de crimă organizată (proxenetism, trafic de persoane și șantaj). Este printre cei mai cunoscuți afaceriști din România. Numai în 2019, conform avocatului său, a avut un câștig de 7 milioane de euro, în urma afacerilor sale care se desfășoară în România și în alte țări europene.

Milionarul care a ajuns în lumina reflectoarelor în urma relației cu Bianca Drăgușanu, se poate mândri cu o avere colosală. În garaj are mașini a căror valoare depășește 1 milion de euro.

Ce avere are Alex Bodi

Omul de afaceri din Mediaș se laudă cu o avere colosală. Numai mașinile valorează cât mulți dintre români cu reușesc să adune în mai multe vieți. Garajul lui Alex Bodi arată ca un salon auto cu exemplare spectaculoase. Bodi și-a achiziționat un SUV Lamborghini Urus cu motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care dezvoltă 650 de cai putere.

Lângă el și-a găsit loc un Lamborghini Aventador SV, unu dintre cele 500 de exemplare construite de producătorul din Sant’Agata Bolognese, versiunea Superveloce, care ajunge la100 km/h în doar 2,9 secunde.

Pe lângă cele două, Alex Bodi are și un Ferrari Pista 488, achiziționat în primăvara anului trecut, dar mai are și un Rolls-Royce Wraith cu motor V12. Coupe-ul derivat din limuzina Ghost a ajuns în garajul său în vara anului trecut. Omul de afaceri mai deține și un Mercedes-Maybach S 650 și un Mercedes-AMG G 63 cu V8, dar și un Bugatti Chiron.

Sursa foto: Instagram

Ştefan Sileanu, pictor și actor. Se topea de dorul nepoților săi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp