Astrologul Mariana Cojocaru a făcut predicții șocante despre războiul din Ucraina

Astrologul Mariana Cojocaru a făcut predicții șocante despre războiul din Ucraina
De când Vladimir Putin a început să facă prăpăd în Ucraina, toți astrologii lumii urmăresc zi de zi care e situația. Ce a spua acum Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, unul dintre astrologii cei mai cunoscuți din România, a vorbit despre situația dezastruoasă din Ucraina. Ce ne așteaptă.

Astrologul Mariana Cojocaru a făcut predicții șocante despre războiul din Ucraina. „Poate să se prelungească trei ani…”

În emisiunea Exclusiv VIP, Mariana Cojocaru, unul dintre cei mai apreciați astrologi ai țării, a vorbit fără menajamente despre ce se întâmplă în Ucraina și când se va termina această mare nenorocire. Pe de altă parte, ea a mărturisit că românii vor putea fi feriți de această dramă, cu o singură condiție: ca autoritățile să fie istețe și diplomate.

Astrologul a amintit însă că acest conflict dintre Rusia și Ucraina, care pare să nu se mai termine, se află pe cicluri karmice în relaţie cu cifra trei. Ce înseamnă asta? Că războiul mai poate ține trei săptămâni, trei luni și chiar trei ani. Mariana Cojocaru a dat și o veste bună, afirmând că Vladimir Putin poate fi învins.

„Toţi au axă karmică în Peşti şi în Fecioară. Acum suntem în zodia Peştilor”

„Este un conflict într-un an al revoltelor mari, care trebuie gestionat foarte bine şi mai ales la nivel de diplomaţie. Acolo este o răfuială karmică, de vieţi, între titanii lumii. Toţi au axă karmică în Peşti şi în Fecioară.

Acum suntem în zodia Peştilor. Acum totul ţine de cum vor reuşi, cu înţelepciune, să găsească soluţii în aşa fel încât să nu sacrifice vieţile copiilor. Există anumite marcaje care vine pe cicluri karmice în relaţie cu trei. Poate să fie trei săptămâni, trei luni sau poate să se prelungească trei ani. Este important ca soluţia să fie una foarte bună pentru oamenii care suferă şi care nu au greşit cu nimic.

„Există oameni pe planeta asta care pot vorbi şi pot avea influenţă asupra lui Putin”

Pe 14 aprilie, Luna Neagră va intra în Rac. Vladimir Putin este Balanţă, dar are predominantă în Berbec, pentru că Balanţa este o zodie a echilibrului. Vor exista nişte negocieri, care nu vor fi neapărat la vedere, adică să le ştim noi. Trebuie să găsească o cale de negociere toţi. Mesajul Papei Francisc este foarte important.

Există oameni pe planeta asta care pot vorbi şi pot avea influenţă asupra lui Putin. Cu cât vor fi mai isteţi, mai orientaţi şi diplomaţi ai noştri, cu atât ne va fi mai bine”, a declarat Mariana Cojocaru.

Sursă foto: instagram