Ați ascultat noua melodie a lui Smiley? E un duet

Ați ascultat noua melodie a lui Smiley? E un duet
Smiley și noua sa revelație au lansat, azi, o nouă melodie. La scurt timp după ce a vorbit despre cum s-a născut piesa de mare succes din pandemie, „Ne vedem noi” Smiley iese cu o alta în fața fanilor.

„Іntru fără ѕă-mі dеѕсhіzі / Е lumіnа ѕtіnѕă, раtul nеаtіnѕ / Umbrа în întunеrіс, tu аі un zâmbеt trіѕt / îțі fеrеștі рrіvіrеа, dаr zі-mі се аі dе zіѕ. Наі ѕрunе-mі оаrе tu аі vrut ѕă fіе аșа / Ѕаu rесunоștі сă tе-аі lăѕаt duѕă dе vаl / Țі-аі dаt сu tоtul іnіmа сrеzând сă еu nu vоі аflа / Dаr еu ѕunt рrіеtеnul luі dіnаіntеа ta” – așa începe noua melodie – „Uită-mă”.

În câteva ore de la lansare piesa a strâns zeci de mii de vizualizări. Nici nu avea cum altfel. Smiley este cel mai popular artist pop român al momentului. Și-a cucerit iremediabil fanii cu pasiunea sa pentru muzică și cu zâmbetul său inconfundabil. Orice postură, de interpret, compozitor, producător, om de televiziune sau actor, e întâmpinată imediat de un succes molipsitor.

Iar Emilian e noua revelație a lui Smiley, un artist tânăr, super talentat, după cum se vede, alături de care duetul a ieșiot perfect. Emilian e unul din artiștii din portofoliul Hahaha Production, compania lui Smiley.

Ce spune Smiley despre Emilian

Emilian are doar 25 de ani, dar rigoarea unui artist profesionist care nu accepta jumătățile de măsură. Face muzica de la 5 ani, a participat la toate concursurile de muzica pentru copii din țara, a câștigat premii. La 10 ani s-a înscris la Moscova într-un concurs unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert în Sicilia la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzică din Iași, a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul la București.

Emilian are deja atitudinea unui performer de succes, după cum povestește chiar Smiley: „Sunt absolut sigur ca Emilian are toate calitățile unui artist complet. La 25 de ani este dedicat și riguros față de el și meseria lui, așa cum spun mereu că e nevoie pentru un artist. Este o descoperire promițătoare atât pentru mine cât și pentru echipa HaHaHa Production”.

Sursa foto: Instagram

Premieră în pandemie. Teatrul Național din Timișoara transmite online

Recomandarile noastre