Ați auzit de „Birkin Body”. Detaliile unei proceduri de înfrumusețare car costă cât o geantă exclusivistă

Ați auzit de „Birkin Body”. Detaliile unei proceduri de înfrumusețare car costă cât o geantă exclusivistă
Se vorbește pe Park Avenue că există un nou serviciu de chirurgie estetică care oferă pacientului ceea ce este cunoscut sub numele de „corpul Birkin”. Numele vine din faptul că prețul plătit pentru intervenție este foarte mare. Și mai trebuie să și cunoști oamenii potriviți dacă vrei să o obții.

Este vorba de  o intervenție de înfrumusețare cu adevărat exclusivistă. Conform Page Six, procedura costă cât o geantă Birkin în ediție limitată – 75.000 de dolari. În contul sumei astronbomice, dr. Ryan Neinstein îi preia pe  pacienți (chiar și de la aeroport, dacă vin din altă localitate pentru asta) și îi duce la clinica lui din Bergdorf Goodman.

După intervenție, pacienții sunt cazați la hotelul legendar Pierre, la două străzi distanță, unde se recuperează având la dispoziție o asistentă personală, 24 / 24  și efectuând vizite zilnice la un medic specialist (și probabil foarte scump).

Ce presupune intervenția „Birkin Body”

Aparent, procedura se adresează în principal mamelor și se concentrează pe probleme postpartum (perioada imediat următoare expulzării fătului), cum ar fi pielea lăsată și moale a abdomenului, leziunile musculare, grăsimea greu de pierdut și sânii lăsați.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Ryan Neinstein (@drneinstein)

La fel ca geanta Birkin – pe care Hermès a numit-o după cântăreața și sex-simbolul Jane Birkin și a introdus-o în anii 1980 se pare că pachetul intervenției estetice „Birkin Body” este un cadou popular printre mai bogați oameni de pe planetă și are o „cerere nebună”, în ciuda prețului amețitor.

Operațiile „Birkin Body”, simbol al statutului social

La fel, cererile pentru gențile Birkin în ediție limitată depășesc cu mult oferta, așa că sunt de obicei pre-comandate și luate din magazine la sosire. Se spune că a pune mâna pe una este mai mult o chestiune de a știi pe cineva dar și cât trebuie să cheltuiești. Gențile Birkin se vând serii limitate sau unicat în mod obișnuit cu zeci de mii de dolari pe piața dinamică a second-hand și au devenit simbolul statutului social din zilele noastre.

Așa cum vă amintiți, Page Six a relatat recent că, după ce Kanye West a aflat că Drake i-a dat iubitei de atunci, Julia Fox, două genți Birkin când se întâlneau, Ye le-a cumpărat ei și prietenelor ei, câte cinci genți… de căciulă.

Sursa foto: Instagram