Au apărut imaginile. Cum arăta Adela Popescu în timpul primelor 2 sarcini

Au apărut imaginile. Cum arăta Adela Popescu în timpul primelor 2 sarcini
Frumoasa prezentatoare TV este însărcinată pentru a treia oară, și pare că înflorește. De la o sarcină la alta, vedeta se face tot mai frumoasă. Acum așteaptă al treilea copil.

Este incredibil cum s-a schimbat, de la un copil la altul, acum au apărut imaginile și vedem cum cum arăta Adela Popescu în timpul primelor 2 sarcini. Vedeta e aproape de nerecunoscut.

Adela Popescu se poate considera o femeie împlinită. Ea și Radu Vâlcan, care o iubește nespus, se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Ei au deja doi băieți, acum li se va naște al treilea și mai există planuri. „Nu pot să cred, o să avem patru copii” – aceasta a fost reacția lui Radu Vâlcan când a aflat sexul copilului. Cei doi oameni de televiziune își doresc foarte mult și o fetiță.

”Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață. El m-a făcut pe mine să am încredere în el. Și să fiu o soție bună. Prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, a declarat Adela Popescu, într-un podcast.

Cum arăta Adela Popescu în timpul primelor 2 sarcini

Acum ea a distribuit pe rețelele sociale imagini din primele două sarcini. Adela este de părere că îi este tare greu să nu găsească poze cu ea gravidă, amuzându-se copios pe această temă.

Au apărut imaginile. Cum arăta Adela Popescu în timpul primelor 2 sarcini

Pentru că prietenele ei i-au făcut această surpriză și i-au trimis fotografii cu ea însărcinată în trecut, Adela Popescu a decis să nu le țină doar pentru ea, ci să le împărtășească fanilor. într-una din imagini, din perioada primei sarcini, o vedem pe Adela incredibil de slabă și cu o burtică proeminentă.

Pe durata celei de-a doua sarcini, vedeta pare că a pus ceva mai consistent în  greutate, după cum se vede din fotografia realizată în timpul unei excursii în Barcelona.

Sursa foto: Instagram