Au fost la munca de jos până să ajungă superstaruri. Întorsăturile lor de destin vă vor șoca

Au fost la munca de jos până să ajungă superstaruri. Întorsăturile lor de destin vă vor șoca
Acum trăiesc o viață ca-n Rai, dar înainte nu a nimic spectaculos în viața multor vedete de la Hollywood.

În timp ce unele vedete de la Hollywood nu se feresc să vorbească despre trecutul lor, altele încearcă să ascundă o parte din viață.

Incredibilele locuri de muncă ale vedetelor de la Hollywood. N-ați crede că au putut să facă așa ceva

Înainte de a cunoaște tainele celebrității, multe vedete de la Hollywood au trăit o viață normală și au dus grija zilei de mâine. Cunoscut pentru talentul său ieșit din comun, actorul Christopher Walken a trecut prin momente destul de grele, înainte de a deveni un mare VIP.

Pentru a se descurca, acesta a fost obligat să lucreze la un supermarket, un restaurant, a fost dansator la un cabaret și chiar îmblânzitor de lei. Începuturi modeste a avut și Margot Robbie, cotată acum drept una dintre cele mai bune actrițe de la Hollywood. Într-un interviu mai vechi, ea a mărturisit că a început prin a prepara și vinde sandvișuri și era chiar foarte bună la asta.

Beyonce a strâns părul într-un coafor

În ceea ce îl privește pe Matt Damon, actorul obișnuia să danseze pentru bani în Harvard Square. Și un lucru pe care nu-l cunosc mulți, e faptul că a fost pasionat de poker și a participat la multe turnee. Greu de crezut, dar chiar și Beyonce a trecut prin momente grele, iar aceasta a măturat o perioadă părul într-un coafor.

Ce făcea cu banii câștigați? Îi cheltuia în parcurile de distracții. Și iată că acum a ajuns pe cele mai mari culmi.

Și Brad Pitt a fost unul dintre cei care a început… de jos. Înainte de a ajunge unul dintre cei mai mari actori ai lumii, acesta s-a angajat ca mascotă la un celebru restaurant unde se vindeau preparate din carne de pui și era obligat să poarte un costum de găină.

În acea perioadă, el lua însă lecții de actorie. De asemenea, el a fost și șofer de limuzină și cărăuș la o firmă de mutat mobilă.

Pasionată de balet, Nicole Kiddman a urmat la un moment dat un curs de masaj, iar primul client a fost mama sa, apoi la serviciile ei au apelat și vecinii.

Sursă foto: vox

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre