Raluca a lui Pepe, primele declarații după divorțul la notar. Mesaj pentru presa de scandal

Raluca a lui Pepe, primele declarații după divorțul la notar. Mesaj pentru presa de scandal
Despărțirea dintre Raluca Pastramă și Pepe a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc și a devenit unul dintre cele mai controversate și discutate subiecte din ultima vreme. Acum, povestea dintre cei doi oficial a luat sfârșit.

Povestea de dragoste dintre Raluca Pastramă și Pepe a luat sfârșit, oficial și în acte. Cei doi au semnat actele de divorț. Despărțirea lor a fost urmărită îndeaproape în presă și în mediul online. Așadar, bineînțeles că la ieșirea de la notar se aflau ziariști dornici să îi chestioneze pe cei doi. Bruneta nu a vrut să răspundă la întrebările acestora. 

Raluca și Pepe au decis să meargă pe drumuri separate, după aproape un deceniu petrecut împreună. Disputele dintre cei doi au apărut în titlurile ziarelor și au devenit subiectul multor conversații din online. 

Ce a spus Raluca Pastramă despre divorțul de Pepe

După ce și-a acordat puțin timp și a reflectat la cele întâmplate, Raluca Pastramă a decis să povestească despre separarea de Pepe. Fosta soție a cântărețului a dat primul interviu după divorț, la Antena Stars.

Raluca Pastramă a mărturisit că nu o bucură această despărțire. Cu toate acestea, și-a dorit ca totul să se termine într-un mod elegant. Ea a povestit că s-a străduit ca totul să fie cât mai civilizat. 

„Am fost, am semnat ce era de semnat, ne-am împărţit ce era de împărţit. Civilizat şi prieteneşte în măsura puterilor noastre, cât s-a putut. Îţi dai seama că bucuroasă nu pot să fiu, că niciun om nu pleacă la drum şi nu se căsătoreşte ca să se despartă mai ales cu doi copii la mijloc. Asta a fost să fie. Dumnezeu ne-a ajutat, ne aşează viaţa cum ştie El mai bine şi mergem înainte pentru copiii noştri”, a declarat Raluca Pastramă la Antena Stars.

Cine are custodia fetițelor

În interviul acordat, Raluca Pastramă a menționat că fetițele lor sunt pe primul loc, orice s-ar fi întâmplat între ea și Pepe. După ce au semnat actele de divorț, bruneta a povestit despre cum văd micuțele toată situația.

De asemenea, a vorbit și despre custodie. Se pare că cei doi au respectat înțelegerea făcută la început. Raluca Pastramă și Pepe vor avea custodie comună. Cu toate acestea, ei au stabilit că micuțele pot decide unde vor să stea mai mult. 

„În primă fază, când ne-am despărţit, normal că au avut întrebări şi nu ştiau ce se întâmplă, nu au înţeles foarte bine. Sunt, totuşi, destul de micuţe, dar am stat, le-am explicat cu bine, au înţeles uşor, uşor.

Au acceptat situaţia că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puţin debusolate pentru că au fost implicate şi ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine. Sunt foarte bine, chiar au înţeles foarte, foarte bine situaţia. Sunt fericite şi la mine, sunt fericite şi la el, ne înţelegem bine, asta e tot ce contează.

Până la urmă dacă fac să fie totul bine, şi eu, şi el, facem pentru copiii noştri că sunt mai presus de orice discuţii şi de orice bani, şi de orice averi. Sunt copiii mei. Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început.

Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine, că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală”, a explicat ea.

Raluca Pastramă răspunde acuzațiilor. Ce spune despre bârfele care o fac o „mamă rea”

Napoleon a spus odată că secretele călătoresc repede în Paris. Dar de când a apărut internetul, secretele se transformă în bârfe, care circulă cu viteza luminii pe internet. După ce s-a aflat că domiciliul oficial al fetițelor va fi acasă la Pepe, au început să apară discuții aprinse.

Transmițând informația mai departe, unele persoane au „înflorit” toată povestea. De acolo s-a ajuns la anumite afirmații teribile, care au supărat-o pe Raluca Pastramă. Mama fetițelor a ținut să clarifice situația public. Ea a specificat că faptul că fetițele au reședința oficială la tatăl lor, nu înseamnă că a renunțat la ele.

„Multe aberații. Asta cum că mi-am dat eu copiii. Păi, eu îmi dau mâinile şi copiii nu mi-i dau. Niciodată în viaţă asta, să audă toată presa din România şi toată lumea să audă treaba asta, că eu îmi tai mâinile şi picioarele şi copiii mei niciodată nu-i dau. Ca să se înţeleagă treaba asta. (…)

Oricum, pe mine nu mă interesează aberaţiile astea cu băieţi, cu ce vorbeşte lumea şi nişte apropiaţi, pentru mine nu există aşa ceva. Nu am stat niciodată să comentez chestii de genul acesta, nu mă interesează. Pentru mine, oamenii ăştia sunt egali cu zero, nu există. Eu am viaţa mea personală.”, a explicat ea.

Ai visat un inel? Simbolizează o legătură oficializată