Soțul Corneliei Catanga a luat o decizie radicală. Are legătură cu înmormântarea plină de restricții a artistei, răpusă în pandemie

Soțul Corneliei Catanga a luat o decizie radicală. Are legătură cu înmormântarea plină de restricții a artistei, răpusă în pandemie
Sunt doi ani de când Cornelia Catanga a trecut la cele veșnice, dar durerea din sufletul lui Aurel Pădureanu nu s-a stins.

Pe 26 martie se împlinesc doi ani de când celebra Cornelia Catanga a plecat la cele veșnice. Soțul artistei a hotărât să nu cheme la pomană pe nici un coleg.

Una dintre cele mai iubite artiste ale României s-a stins din viață din cauza unui stop cardiorespirator, cauzat de infecția cu coronavirus. Peste doar câteva zile, se vor împlini doi ani de la trecerea la dreapta Domnului a Corneliei Catanga, iar soțul vedetei, Aurel Pădureanu, a vorbit despre pomana pe care o va face.

Unde, nu va chema nici un fost coleg. Desigur, există și un motiv dureros și anume faptul că nimeni nu i-a dat măcar un telefon să-l întrebe cum face față unei dureri atât de mari. În plus, artistul susține că nu va uita niciodată cum a fost îngropată draga sa soție, cu doar câteva persoane și sicriul închis din cauza regulilor stricte.

„Nu-ți poți imagina cât de greu e întotdeauna când se apropie această dată”

„Da, se împlinesc doi ani de când a murit. Vom face o pomană, o să chem câteva doamne, cei din familie. Vom merge la mormânt acolo. Nu-ți poți imaginea cât de greu e întotdeauna când se apropie această dată, sunt doi ani de zile de când a plecat Cornelia dintre noi.

N-am să uit niciodată și mă deranjează enorm de mult modul în care a fost înmormântată. N-ai cum să uiți niciodată, am avut 32 de ani de căsnicie, plecam împreună cu ea la evenimente și ne întorceam împreună, acum mă duc singur și mă întorc singur. Te obișnuiești cu un animal, dar cu un om. În afara faptului că a fost o mare artistă, a fost o femeie foarte frumoasă”, a spus artistul.

Pomana va avea loc la un restaurant din apropierea casei

Aurel Pădureanu a ales ca pomana să aibă loc la un restaurant din apropierea casei unde a locuit alături de Catanga. Vor fi prezente doar câteva persoane, dar nu colegi de breaslă. Cântărețul speră din suflet că va reuși să facă un spectacol in memoriam, la Sala Palatului.

„Am mai spus-o și o repet, sper ca Dumnezeu să mă ajute și să pot să fac un spectacol la Sala Palatului, în memoriam Cornelia Catanga. Sâmbătă va fi dezlegare la pește și aici pe unde locuim e un mic restaurant și o să chem câteva doamne, câțiva bărbați, facem acolo, vreo 10-20 de persoane.

Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu și fiul lor

Nu vine nimeni din industria muzicală, nici nu îmi doresc pentru că atunci când treci prin anumite greutăți ale vieții, nu mă refer aici la cele financiare, de bine de rău avem ce pune pe masă, nu ne punem problema zilei de mâine, dar oamenii te uită. Nu vreau să jignesc pe nimeni, fiecare are problemele lor, treaba lor, dar asta e viața, dar nu mi-a dat nimeni niciun telefon să vadă dacă sunt bine.

„Te uită cei din familia ta și nu te mai bagă în seamă, dar un străin”

Nu mai există prietenii, omul nu are prieteni, succesul lui are prieteni. Când ești în față sau când ai o funcție ești tot timpul căutat, dar când nu mai ești băgat în seamă, te uită lumea. Te uită cei din familia ta și nu te mai bagă în seamă, dar un străin. Trebuie să mergi înainte, să-ți încarci sufletul cu pozitivitate, trebuie să gândești pozitiv, dacă gândești negativ te trage la boală. Mai zboară gândul, mai plângi puțin, ștergi lacrima și mergi mai departe”, susține Aurel Pădureanu.

Recomandarile noastre