Unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz este format de Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Cei doi sunt împreună de aproape 25 de ani, iar povestea lor de dragoste a început în 1995. Vestea că nașul lor Daniel Gheorghe Chinciu a murit le-a adus multă durere.

Aurelian Temișan, mesaje dureroase

Unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, sunt foarte triști.

Aurelian Temișan a postat două mesaje dureroase, pe rețelele de socializare. Nașul lor Daniel Gheorghe Chinciu a murit.

Daniel Gheorghe Chinciu a fost atât naș de cununie pentru Aurelian Temișan (48 de ani) și Monica Davidescu (48 de ani), dar și naș de botez pentru fiica lor, Dora (10 ani). Sâmbătă, 3 oxtombrie, el a fost condus pe ultimul drum de rude și prieteni cu multe lacrimi și durere în suflete. După ce s-a întors de la cimitir, cântărețul a publicat un mesaj extrem de emoționant în memoria celui care i-a fost pe rând: naș, cel mai bun prieten, tată.

”Astăzi. am trăit pe muchie. În loc să fim cu nașii noștri, Geta și Daniel, la Breaza, ca nași ai micutului Arthur Gabriel, a trebuit să ne luam rămas bun de la Daniel, nașul nostru. Eu nu am făcut niciodată «abuz» de aceste sentimente, dar e a doua oară când pierd pe cineva pe care ființa mea l-a asimilat încă din momentul în care ne-am cunoscut. A fost, este și va rămâne nașul sufletului nostru ș Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru legătura creată prin Sfânta Biserică. A fost un tip vesel, cu umorul la purtător, cu o interactivitate imediată chiar și către persoane pe care nu le cunoștea bine. În poza pusă, de altfel ultima poză făcută împreună, în vara asta, se vede bucuria atât a lui și a nașei, cât și a noastră, de a fi împreună, din nou, pentru a «n»-a oară. Așa îl vom ține minte, așa vreau să îl purtăm cu toții în suflet, cel puțin cei ce l-am cunoscut. Mergi liniștit spre lumină, iubitul nostru prieten, Daniel! Amin!”, a scris Aurelian Temișan în dreptul fotografiei de album în care apare alături de familia și nașii săi.

Aurelian Temișan a fost la înmormântare

Juratul de la “Te cunosc de undeva” a mai așternut câteva rânduri impresionante, care au fost însoțite de alte trei poze de album cu nașul său care a încetat din viață.

“Daniel Gheorghe Chinciu. Astăzi, 3 octombrie 2020, mă despart de unul dintre cei mai dulci și frumosi oameni care mi-au trecut pragul sufletului, în viata asta. Este geamănul meu (de 4 iunie), cel cu care, fiecare întâlnire, indiferent de motivul ei, devenea una extrem de relaxantă și plină de voie bună și râsete. L-am numit dintotdeauna, în adâncul ființei mele, al doilea tată. L-am iubit cu o liniște pe care nu mulți mi-o cunosc. A fost sfătuitor din umbră, prieten în orice situație, a știut să tacă atunci când a trebuit sau să vorbească atunci când situația o cerea. Monica, Dora și cu mine îi vom simți lipsa cu fiecare gând, cu fiecare amintire din milioanele de amintiri deja strânse din 1994, de când ne știm. Ca Prieten, ca Naș de cununie, ca Naș de botez al Dorei, ca Om… ne va lipsi enorm! Nașa, pe care o iubesc la fel de mult, deși dezechilibrată sufletește, ne va avea alături toată viața. Dumnezeu să îl odihnească!…” este primul mesaj publicat pe Facebook de Aurelian Temișan în memoria celui care i-a fost naș.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri